Kuinka merkitä vihollisia Fortniten luvussa 4, kaudella 1

Jokaisen päivityksen tapaan Fortnite Chapter 4 Season 1 -kauteen on lisätty runsaasti uutta sisältöä. Tämä sisältää uusia kausittaisia ​​tehtäviä ja erilaisia ​​tavoitteita pelaajille. Yksi tällainen haaste sisältää 10 vihollisen merkitsemisen yhdessä ottelussa. Voit suorittaa tämän haasteen suurella palkinnolla 16 000 XP:tä. Jos sinulla on Battle Pass, tämä voi auttaa sinua edistymään sen kanssa. Mutta useat uudet pelaajat ovat melko hämmentyneitä merkin sijoittamisesta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme vihollisten merkitsemiseen Fortniten luvun 4 kaudella 1.

Kuinka merkitä vihollisia Fortniten luvussa 4, kaudella 1

Voit merkitä vihollisia asettamalla Marker-painikkeen Fortniteen. Voit tehdä tämän painamalla oletusnäppäinyhdistelmä tai tarkista tuetuista alustoista riippuen. varten PC-pelaajatlyö Keskipainike hiirellä asettaaksesi merkin vihollisesi päälle. Vaikka konsoleille, kuten Peli asema, Xboxittai Nintendo Switchpelaajien on lyötävä D-Padin vasen painike merkki. Heti kun painat merkkipainiketta, se asettaa a punainen merkki ping-vihollisen yli.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös Falcon Scout drone merkitsemään vihollisesi. Heti kun drone lentää yli, se antaa sinulle kaikkien vihollisten sijainnin tietyllä säteellä. Parasta on, että voit saada paikkoja myös seinien tai lattioiden läpi. Voit myös valitus eri Kaappaa pisteitä kaikkialla kartalla vihollisesi merkitsemiseksi. Kun sieppauspiste on lunastettu, ping-osoitin leviää ja saat vihollisen sijainnit tietyllä alueella. Vihollisten merkitsemiseksi voit myös merkitä useita Objektit, ajoneuvoja, astiat, ja enemmän. Vaikka nykyisen kauden tehtävänä on merkitä 10 vihollista yhdessä ottelussa, voit saada lisää haasteita tulevaisuudessa. Näitä ovat merkintä a erityistä eläimistöä, kausituotetai NPC-hahmo. Joten merkinnät voivat olla hyödyllisiä myös tällaisissa skenaarioissa.
Sen lisäksi vihollisten merkitseminen voi olla erittäin tärkeää sen aikana soolot. Kun saat pingoidun läheisen vihollisen, jonka voit eliminoida tai kiertää. Se on kuin saisi yliotteen vastustajistasi. Vihollisten merkitseminen voi myös olla uskomattoman arvokasta joukkueet. Tämä johtuu siitä, että joukkuetoverisi saavat myös merkittyjen vihollisten sijainnit. Siinä kaikki vihollisten merkitseminen Fortnitessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa Lista todellisuuden päivityksistä, miten hankit Aura-asun, kuinka saada Ruby SkinsJa Lisäksi Fortnite oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up