Kuinka monistaa Elden Ring -aseita

Elden Ringissä on lukemattomia erilaisia ​​asetyyppejä, jotka voit avata edetessäsi ja tutkiessasi Lands Betweeniä. Mutta koska sinulla on kyky huijata tai monistaa erilaisia ​​esineitä, voitko monistaa erilaisia ​​aseita? Jos näin on, se voi säästää paljon aikaa hiomisessa ja tuntemattomien paikkojen löytämisessä kaikkialla avoimessa maailmassa. Sen avulla pelaajat voisivat kaksinkertaisesti käyttää tai ottaa valta-aseman samoilla aseilla. Ja tämä voi olla melko tehokasta PvP-tiloissa Colosseumin päivityksessä. Joten katso oppaamme, voitko monistaa aseita Elden Ringissä saadaksesi selville.

Voit kopioida aseita Elden Ringissä

Valitettavasti sinä se ei voi kopioida aseita Elden Ringissä. Tiedoston saamiseen on kuitenkin olemassa kiertotapa tarkka ase alkaen a ystävä tai toinen pelaaja. Sinä pystyt käydä kauppaa aseelle, joka käyttää ystävällisiä haamuja liittyäksesi ystäväsi tai toisen pelaajan maailmaan. Kun liityt heidän maailmaansa, heidän on pudotettava vaadittu ase. Mutta varmista, että aseen luovuttaja tai lainanantaja osuu Lähteä vaihtoehto kuin Hylätä vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että hylkäämisvaihtoehto poistaa aseen heidän maailmastaan. Etkä voi noutaa sitä. Lopuksi voit noutaa pudonneen aseen ja mennä sen kanssa kotiin.

Tietenkin pudonnut ase poistetaan luovuttajan maailmasta. Vaihtoehtoisesti on myös a vähän aseita joka löytyy kahdesti Keski-Maan ympärillä. Löydät esimerkiksi Uchigatana kohtaan Kuoleman koskettamat katakombit toisen kerran. Joitakin muita esimerkkejä ovat mm Moonveil Katana, Suuri miekka, ja enemmän. Voit myös saada a satunnainen pudotus eri aseita kukistamalla vihollisia tai pomoja. Mutta sen vaihtaminen tai sen saaminen ystävältä vie vähemmän aikaa ja säästät asiointivaivasta valinnaisia ​​kohteita. Mietitkö kuinka kopioida ainutlaatuisia pomoaseita? On olemassa kiertotapa, jossa tämä tehdään ilman toista osapuolta tai muita pelaajia. Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Kuinka kopioida pomoaseita (muisti)

Vaikka et voi kopioida aseita suoraan, voit huijata the muistoja Elden Ringin pomot hylkäsivät. Voit mennä eri Kävelymausoleumin sijainti kopioida nämä muistot. Nämä muistot antavat yleensä sinun valita kaksi vaihtoehtoa. Vai onko se a ainutlaatuinen asetai a taikaloitsu, noituutta, Talismantai Sodan tuhkaa.

  • Kun olet kopioinut tietyn muistin, siirry kohtaan Enia sisään Pyöreän pöydän pitäminen.
  • Se tarjoaa kaksi vaihtoehtoa, kun painat "VoimanvaihtoVoit myydä Muiston tai vaihtaa sen sähköön.
  • Jos päätät lyödä swap-vaihtoehtoa voiman saamiseksi, sinun on valittava pomo-ase tai jokin muu vaihtoehto.
  • Niille, jotka haluavat huijata pomoaseita, paina asevaihtoehto molemmille muistoille.

Tämän avulla voit kopioida pomo-aseita, kuten Starcrougen suuri miekka, Malenian käsitai Malikethin musta terä. Tämä tekisi sinusta läpäisemättömän voiman, joka on otettava huomioon PVP-tiloissa. Mutta pidä mielessä, että ei Kaikki the mausoleumit voi monistaa jokainen muisto. Tutustu sitten oppaaseemme kuinka monistaa muistan Lisätietoja. Siinä on kyse aseiden kopioimisesta Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa parhaat Colossal Dex -aseet, kuinka saada Bleed valtaviin aseisiin ja miekkoihin, paras kolossaalisten aseiden rakennelmaja Lisää Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Voit kopioida aseita Elden Ringissä
    1. Kuinka kopioida pomoaseita (muisti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up