Kuinka monta asetta High On Lifessa on? [Answered]

High on Life esitteli aseiden arsenaalin, joita ei ole luultavasti koskaan ennen nähty pelimaailmassa. Tällä tarkoitan aseita, jotka voivat puhua. Joo, kuulit oikein, puhuvasta veitsestä kovaääniseen, äänekkääseen haulikkoon, luettelo jatkuu ja jatkuu. Näitä aseita kutsutaan Gatlianiksi, ne ovat pohjimmiltaan ulkomaalaisia ​​aseita, joita voit omistaa pelin edetessä. Ilman pitkiä puheita, anna meidän opastaa sinut High on Lifen kaikkien aseiden ja aseiden läpi.

Table
 1. Jokainen ase ja ase High on Lifessa
  1. Kenny
  2. Veitsi
  3. Gus
  4. Sweezy
  5. Olento

Jokainen ase ja ase High on Lifessa

Kenny

Kenny on ensimmäinen ase, joka esitetään sinulle pian High on Lifessa. Hänen ääninäyttelijänsä ei ole kukaan muu kuin Rick and Mortyn luoja Justin Roiland. Kenny on pohjimmiltaan perinteinen pistooli. Hänen vaihtoehtoinen tulinsa, Glob Shot, voi räjäyttää vihollisesi.

Veitsi

Kuten olet ehkä jo nimen perusteella ihmetellyt, Knifey on ainoa lähitaisteluase, jonka saat High on Lifessa. Talkative Knife viihtyy lähitaistelutilanteissa. Siinä ei vielä kaikki, Knifey voi myös auttaa avaamaan Lugox-arkkuja ja muita pulmia. Ja varoitan sinua, Knifey on ainoa tällä listalla, joka saa oudon tyydytyksen vihollisten haltuunotosta.

Gus

Gus on luultavasti ystävällisin ase tällä listalla. Joskus huomaat uppoutuvasi hänen sydämellisiin puheisiinsa vain huomataksesi, että käytät kivääriä. Kyllä, Gus ampuu useita ammuksia lonkeroistaan, jotka varmasti aiheuttavat vakavia vahinkoja vastustajillesi.

Sweezy

Neljäs ase aseluettelossamme High on Lifessa, Sweezy on identtinen Halo-sarjan Needlerin kanssa. Se voi ampua ammuksia, jotka laajenevat ennen kuin räjähtävät ja tuhoavat vihollisesi.

Olento

Äärimmäinen ase, Creatura, on täydellinen väkijoukonhallintapistooli. Se on myös yksi oudoimmista aseista, koska sen toissijainen tuli räjäyttää pienempiä sinisiä hirviöitä vihollisia kohti. He vuorostaan ​​repivät vihollisesi osiin terävin hampaillaan. Uskomatonta, eikö? Tämä kattaa kaikki High on Lifen aseet ja aseet. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme avaa Lugox-arkut korkealla vyötäröllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up