Kuinka monta pelaajaa tarvitset pelataksesi Goose Goose Duckia

Pelatessasi Goose Goose Duckia saatat ihmetellä, kuinka monta pelaajaa aulassa tarvitaan. Tämä peli tarjoaa erilaisia ​​karttoja, 5 pelitilaa ja monia sivurooleja. Joten on tärkeää tietää, mikä voi olla aulan vähimmäis- ja enimmäiskoko, jossa pelaat. Joten tässä oppaassa tarkista, kuinka monta pelaajaa Goose Goose Duck -aulassa voi olla.

Kuinka monta pelaajaa Goose Goose Duckiin tarvitaan

Jopa 16 pelaajaa voi pelata Goose Goose Duckia samanaikaisesti. Mutta tämä on enimmäismäärä, voit silti aloittaa pelin vain 5 pelaajalla. Tällä moninpelillä sosiaalisen vähennyksen pelillä on paljon tarjottavaa pelaajilleen. Joten jos mietit, minkä kokoinen aulasi pitäisi olla, sinun ei pitäisi huolehtia. Tässä on mitä sinun tulee tietää aulan koosta tässä pelissä:

  • Minimipelaajien määrä aulassa: Tarvitset vähintään 5 pelaajaa pelataksesi Goose Goose Duckia.
  • Pelaajien enimmäismäärä aulassa: Goose Goose Duckissa voit pelata jopa 16 pelaajan kanssa.

Paras osa on tämä koskee sekä yksityisiä että julkisia auloja. Mutta pelkkä pelaajien tuki ei riitä. Ja siksi peli tukee viittä erilaista tilaa. Joten riippumatta siitä, kuinka suuri aulasi on, sinun pitäisi silti nauttia tämän pelin pelaamisesta. Tässä on mitä sinun tulee tietää kustakin pelitilasta:

  • Klassikko: Vakiopeli, jossa ankat yrittävät tappaa kaikki, kun taas hanhet yrittävät selviytyä.
  • Klassinen+: Hanhien ja Ducksin tavoitteet ovat edelleen samat, mutta tällä kertaa mukana on paljon muita sivurooleja piristääkseen asioita.
  • Hanhen metsästys: Ankka on metsästämässä tappaakseen kaikki hanhet. He eivät voi karkottaa ankkaa, mutta voivat piiloutua heiltä, ​​kunnes aika loppuu selviytyäkseen.
  • Illasta ja ryntää: Tämä on punainen vs sininen joukkuetila. Punaiset ankat voivat muuttua, kun taas siniset ryhmähanhet voivat muuttua korppikotkaksi ja hauiksi. Punaisen joukkueen on tapettava kaikki sinisen joukkueen jäsenet, kun taas sinisen joukkueen on selviydyttävä. Elementit, kuten korppikotka, joka voi syödä joukkueen jäseniä, ja ankat, jotka voivat tappaa toisensa, lisäävät monimutkaisuutta.
  • karkki vai kepponen: Tässä tilassa pelaajat pelaavat vampyyreinä tai kyläläisinä. Vampyyrit voittavat muuttamalla jokaisen kyläläisen orjaksi, kun taas kyläläiset voivat voittaa eliminoimalla vampyyrit tai saamalla vähintään yhden eloonjääneen, kun aika loppuu.

Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka monta pelaajaa tarvitset Goose Goose Duck -aulaan. Suosittelen, että tutustut myös oppaihimme miten muuta nimeäsi, vaihtaa väriä Ja tarkista palvelimen tila saadaksesi lisää apua tähän peliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up