Kuinka monta sydäntä tarvitset saadaksesi Master Swordin BOTW:ssa

Et voi hankkia Master Swordia Zelda BOTW:ssa, jos sinulla ei ole siihen oikeaa määrää sydämiä. Sarjan tarinassa tämä on miekka, joka sulkee pois pimeyden. Joten voidakseen käyttää niin mahtavaa miekkaa, Linkin on oltava vahva ja myös sen arvoinen. Ja voit lisätä tätä voimaa hankkimalla lisää sydänsäiliöitä. Joten tässä oppaassa tarkista, kuinka monta sydäntä tarvitset saadaksesi Master Swordin The Legend of Zelda: Breath of the Wildissa (BOTW).

Table
  1. Kuinka monta sydäntä tarvitset saadaksesi Master Swordin Zelda BOTW:ssa
    1. Master Swordin hankkiminen Zelda BOTW:ssa

Kuinka monta sydäntä tarvitset saadaksesi Master Swordin Zelda BOTW:ssa

Tarvitset yhteensä 13 sydäntä, mikä on 13 täyttä sydänsäiliötä Zelda BOTW:ssa saadaksesi Master Swordin. Ja valitettavasti väliaikaisia ​​sydämiä ei lasketa. Sitten sinun täytyy kiertää pyhäkköjä saadaksesi henkipallot. Voit sitten muuntaa 4 näistä henkipalloista yhdeksi sydänsäiliöksi. Tietysti voit aina kesyttää jumalalliset pedot. Jokainen jumalallinen peto antaa sinulle yhden säiliön sydämiä. Joten niiden suorittamisen jälkeen sinulla pitäisi olla 8 sydänsäiliötä:

  • 3 säiliötä sydämiä saat heti alussa
  • 4 henkipalloa, jotka saat ensimmäisistä 4 pyhäköstä, jotka vaaditaan riimujen saamiseksi. Vaihda nämä 4 palloa saadaksesi 1 sydänsäiliön.
  • 4 sydänsäiliötä, jotka saat 4 jumalallisesta pedosta.

Joten nyt tarvitset vain viisi säiliötä sydäntä lisää. Voit saada sen tekemällä mitä tahansa 20 pyhäkköä, jotka kohtaat tai valitset. Jos olet luonut pyhäkköjä, mutta vaihtanut ne kestävyyteen, voit vaihtaa ne sydänsäiliöihin. Hanki se vain vuorovaikutuksessa Hatenon kylässä sijaitsevan Sarvipatsaan kanssa. Käytä sitten 100 rupiaa vaihtoon. Muista, että sinun on ensin suoritettava patsaan sivutehtävä ennen kuin voit tehdä tämän.

Master Swordin hankkiminen Zelda BOTW:ssa

Kun sinulla on tarpeeksi sydänsäiliöitä, mene kadonneeseen metsään. Ota taskulamppu mukaasi, sitä tarvitaan. Saavuttuasi Lost Woodsiin, suuntaa sytytettyihin soihtuihin metsässä. Pidä myös omasi kädessäsi. Lopulta sinun pitäisi pystyä suuntaa Lost Woods Centeriin, josta löydät mestarimiekat ja suuren dekupuun.
Jos sinulla on kaikki 13 sydäntä edellä mainitulla tavalla, lähesty sitä ja vedä miekkasi. Mestarimiekka tyhjentää elämänvoimasi testataksesi, oletko sen arvoinen. Näillä monilla sydämillä saat helposti irti mestarimiekan. Tämä kattaa tämän oppaan kuinka monta sydäntä tarvitset saadaksesi Master Swordin Zelda BOTW:ssa. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, sinun pitäisi myös löytää nämä ohjeet sen tekemiseen ota varjoliito, hanki Gerudo-puku, Sytyttää tulija Pelin parhaat hevoset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up