Kuinka muinaiset taikalaitsut toimivat Tylypahkan perinnössä - Relow Game

Mietitkö, mistä Tylypahkan perinnön antiikin taikuuden loitsuissa on kyse? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä loitsut ovat yksi tuhoisimmista hyökkäyksistä, joita voidaan käyttää pomotaisteluissa. Harry Potter -romaaneissa muinaisen taikuuden tiedettiin olevan voimakas taikuuden haara. Se on melko sama myös Tylypahkan perinnössä. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Table
  1. Kuinka muinaiset taikalaitsut toimivat Tylypahkan perinnössä
    1. Kuinka käyttää muinaisia ​​maagisia loitsuja

Kuinka muinaiset taikalaitsut toimivat Tylypahkan perinnössä

Muinainen taikuus Tylypahkan perinnössä on taikuuden tyyppi, joka voidaan aktivoida ihmisluonnon ominaisuuksilla. Ihmisen tunteet voivat usein myös ohjata taikuutta. Ja näin ei ole, ihmiset eivät ole ainoita, jotka voivat käyttää muinaisia ​​taikuutta. Lohikäärmeet voivat tallentaa sen koville vaakoilleen, kun taas jotkut muut olennot voivat sylkeä muinaisia ​​loitsuja omasta suustaan. Se on unohdettu ja piilotettu velhomaailmalta pitkään. Monet uskovat, että sen linnoitus ei ole kukaan muu kuin Tylypahkan linna itse.

Kuinka käyttää muinaisia ​​maagisia loitsuja

Voit käyttää Ancient Magic Spells -loitsuja Tylypahkassa, kun Ancient Magic -mittarisi on täysin täytetty. On olemassa useita tapoja auttaa sinua täydentämään Ancient Magic -mittaria. Yksi tavoista tehdä tämä on tehdä vahinkoa vihollisellesi. He jättävät osan maagisista kyvyistään sinun kerättäväksi. Ero on kuitenkin minimaalinen. Paras tapa täydentää Ancient Magic -mittaria on saada mahdollisimman monta yhdistelmää taisteluiden aikana. Mitä enemmän yhdistät, sitä enemmän muinaisia ​​loitsuja keräät. Kun mittari täyttyy, voit käyttää muinaisia ​​taikuuttasi. Tämä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Tylypahkan perinnön muinaisista taikaloitsuista. Jos pidit oppaastamme hyödyllisenä, älä unohda tarkistaa muita vinkkejä ja temppuja Tylypahkan perintöosasto Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up