Kuinka muuttaa/muokata hahmon ulkonäköä Wild Heartsissa

Wild Hearts antaa pelaajille täydellisen vapauden muokata hahmojensa ulkoasua. Sen lisäksi, että hahmon ulkonäköä voidaan muuttaa opetusvaiheessa, se on mahdollista tehdä myös myöhemmin pelissä. Se voi kuitenkin olla hämmentävää, jos olet uusi pelaaja. Se sanoi, tässä on mitä voit tehdä muuta hahmosi ulkoasua Wild Heartsissa.

Kuinka muuttaa ulkonäköä Wild Heartsissa?

Hahmon ulkonäön muuttaminen on yksi RPG:n rakastetuimmista ominaisuuksista. Wild Heartsissa voit tehdä tämän a Karakuri Dragon tunnetaan nimellä Mirror. Saadaksesi Karakuri Mirrorin, mene osoitteeseen Karakuri-välilehti valikkonäytössä. Sieltä voit ostaa sen kuluttamalla 1500 kemonopalloa.

Valitettavasti et voi suoraan ohittaa kaikkia Karakureja ja saada tätä. Sinun on ostettava kaikki aiemmat Karakurit saadaksesi Karakuri Looking Glassin. Kun sinulla on se, voit sijoittaa sen minne tahansa samanlaiseen kuin mikä tahansa muu Karakuri. Kun olet asettanut sen, ole vuorovaikutuksessa sen kanssa muuttaaksesi hahmosi ulkonäköä Wild Hearts -pelissä. Onneksi, Looking Glass Karakuri antaa sinun paitsi muuttaa ulkonäköäsi myös nimeäsi. On mahdollista, että tunnet tarvetta muuttaa hahmosi ulkonäköä Wild Partsin myöhemmissä osissa. Looking Glass Karakuri on paras mahdollisuutesi tehdä se. Joten tämä Karakuri on pakollinen, jos olet tavallinen pelaaja tässä pelissä. Tämä kattaa kaiken siitä, kuinka muuttaa ulkonäköäsi Wild Heartsissa. Kun olet täällä, suosittelen tutustumaan oppaaseemme, jossa olemme maininneet vaiheet Avaa aseita Wild Heartsissa. Lisäksi voit ottaa myös meidän toisen Oppaat jossa käsittelimme monia muita aiheita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up