Kuinka nostaa tasoa nopeasti ASTD:ssä

Pelaajat etsivät tapoja nosta tasoa nopeasti ASTD:ssä sinun ei tarvitse etsiä enempää. Ymmärrämme tarpeen kasvattaa EXP:tä All Star Tower Defensessa. Koska kehittäjät julkaisevat jatkuvasti uutta sisältöä, kuten uutta World 2:ta, karttoja, pomoja ja paljon muuta, tason nostaminen on ainoa tapa pysyä mukana. Mutta jos olet uusi pelaaja, se voi kestää hetken. Ja jos olet veteraani, saatat löytää myös jotain hyödyllistä. Joten tässä oppaassa aiomme mainita parhaat menetelmät tasolle pääsemiseksi All Star Tower Defense ja nousta riveihin.

Kuinka nostaa tasoa nopeasti ASTD:ssä – Farm EXP

Kuvan lähde: Blam Spot Youtubessa Saatamasi EXP:n määrä perustuu aaltojen määrä kohtaat ASTD-ottelussa. Paras tapa nousta nopeasti tasolle on pelata Tarina tila. Varmista, että jauhat aikana viikonloppu ota kaksinkertainen EXP-bonus.
Saadaksesi lisää EXP:tä, siirry korkeimpaan käytettävissä olevaan karttaan. Yritä seuraavaksi lyödä niin monta aaltoa kuin pystyt. Se auttaa sinua, jos ystäväsi, joilla on korkeampi taso, auttavat sinua poistamaan heidät. Lisäksi voit kokeilla äärimmäistä tilaa. Täällä kohtaat kovempia ja nopeampia vihollisia. Mutta jos ystäväsi on jo korkeammalla tasolla, voit helposti voittaa tämän tilan kasvattaaksesi paljon EXP:tä. Valitsemasi hahmot vaikuttavat myös ansaitsemasi EXP-määrään ja siihen, kuinka helposti ohitat kartan. Yksi parhaista Story Mode -hahmoista, jonka voit saada, on Uru (mestari). Tämä Uryu Ishida -pohjainen yksikkö on yksi parhaista ja tehokkaimmista tarinatilan suorittamisessa. Urun lisäksi voit myös valita Metallipakastin (Meta Cooler) voittaaksesi tarinatilan ja nostaaksesi tasoa nopeasti ASTD:ssä.

Nosta hahmot nopeasti All Star Tower Defense -pelissä

EXP:n lisäksi sinun on myös tasoitava merkkejä tai yksiköitä ASTD:ssä. Yksikön enimmäismäärä on taso 175. Paras tapa nostaa hahmojasi on käyttää muita yksiköitä rehuna. Käytä alemman tason yksiköitä, kuten rehu koska ne on poistettu varastostasi. Yksikön saama EXP määrä riippuu myös tietyistä kriteereistä. Jos esimerkiksi syötät samaa yksikköä itsellään, tämä yksikkö saa x1.5 normaali XP. Lisäksi on yksiköitä, jotka on erityisesti luotu nimitettäviksi rehuksi EXP-yksiköt. Voit nostaa heidän arvoaan ja käyttää niitä rehuna saadaksesi lisää EXP:tä. Tämä kaikki on meiltä, ​​kuinka nousta nopeasti ASTD:ssä. Jos pidit tästä oppaasta, suosittelemme vierailemaan oppaassamme Roblox-osio lisää sisältöä kuten Kuinka päästä maailmaan 2.

Table
  1. Kuinka nostaa tasoa nopeasti ASTD:ssä – Farm EXP
    1. Nosta hahmot nopeasti All Star Tower Defense -pelissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up