Kuinka nousta nopeasti tasolle Fire Emblem Engagessa

Fire Emblem Engage on 17. ja uusin lisäys FE-franchisingiin. FE Engagessa on lukuisia uusia ja ainutlaatuisia hahmoja tai yksiköitä, joista voit valita. Kun edistyt, sinun on päivitettävä tai nostettava hahmojasi. Tätä varten sinun on päivitettävä tai viljeltävä EXP eri varustetuille yksiköille. Mutta miten se tehdään? Tutustu oppaaseemme kuinka nostaa taso nopeasti Fire Emblem Engagessa saadaksesi selville.

Kuinka nousta nopeasti tasolle Fire Emblem Engagessa

Tässä on joitain tapoja päivittää tai nousta nopeasti FE Engagessa:

Normaali harjoittelu taistelujen välillä

Arenalla voit suorittaa useita vakiotreenejä Sonniel. Täällä voit harjoitella satunnaisten yksiköiden tai liittolaisten kanssa Simuloidut taistelut. Vaikka vakiokoulutuksen suorittaminen ei maksa mitään, se voi parantaa omaasi Taito pisteet (SP) ja Kokemuspisteitä (EXP.). Jos harjoittelet säännöllisesti, se voi itse asiassa antaa EXP:llesi lisäpotkua. Mutta voit käydä vain tämän koulutuksen läpi kolme kertaa yksi päivä. Voit suorittaa vakioharjoittelun taistelujen välillä kasvattaaksesi EXP:täsi ja harjoitellaksesi.

Marthin Mercurius-ase

Löydät erilaisia ​​tunnuksia, jotka liittyvät yksiköihisi, kun edistyt FE Engagessa. ti on tunnus, joka liittyy seurueeseesi pelin alussa. Yhdessä hänen aseistaan ​​on passiivinen vaikutus kaksinkertaistaa EXP. Tätä varten sinun on nostettava Bond-taso enintään taso 10. Suosittelemme, että asetat suhteesi häneen etusijalle heti, kun avaat hänet tätä päivitystä varten. Kun lukitus on avattu Merkuriuksen ase, yritä käyttää sitä useimmissa taisteluissa kasvattaaksesi EXP:tä. Kun olet siinä, tutustu myös meidän Videopelin julkaisupäiväkalenteri 2023 saadaksesi päivityksiä kaikista tulevista peleistä. Siinä on kyse siitä, kuinka nopeasti taso nousee Fire Emblem Engagessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka vaikeustasoa muutetaan, miten permadeath toimii, mitkä ovat romanttiset vaihtoehdotJa Lisäksi FE Engage Guide omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka nousta nopeasti tasolle Fire Emblem Engagessa
    1. Normaali harjoittelu taistelujen välillä
    2. Marthin Mercurius-ase

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up