Kuinka oppia Imperio Tylypahkan perinnössä (Imperius Curse)

Tylypahkan perinnössä on lukuisia nostalgisia loitsuja ja kirouksia Potterversesta tai Harry Potterista. Koska moraalijärjestelmää ei ole, voit myös oppia kaikkien aikojen kolme parasta anteeksiantamatonta kirousta. Imperio tai Imperius Curse on yksi kolmesta anteeksiantamattomasta kirouksesta, jotka voit avata. Jos haluat olla paras Dark-velho, tämä on kirous, jota et voi missata. Tämän kirouksen avulla voit hallita vihollisia ja tehdä niistä kumppaneitasi. Mutta kuinka päästä eroon tästä anteeksiantamattomasta kirouksesta? Tutustu oppaaseemme Imperio-opetuksessa Tylypahkan perinnössä saadaksesi selville.

Kuinka oppia Imperio Tylypahkan perinnössä

Voit avata tai oppia Imperio Cursen siirtymällä "Ajan varjossa" reunatutkimusta. Tätä varten sinun on edistyttävä Sebastian Shallow'n tehtävälinja kunnes saat tämän tehtävän Tylypahkan perinnössä. Vaadittu ja ehdotettu taso tämän tehtävän suorittamiseen on taso 17. Tämä tehtävä pyörii matkalla Feldcroftiin vieraillakseen Sebastian Shallowin lapsuudenkodissa. Opit Imperius- tai Imperio-kirouksesta etsimällä a Oppilaan päiväkirjamerkintä. Joten näin voit oppia Imperio Spellin ja avata sen lukituksen:

  • Ensin sinun on käynnistettävä tiedosto ja käytettävä sitä Paljastava loitsu paljastaakseen katakombien piilotetut salaisuudet.
  • Sinun on myös käytettävä Confringo- ja Accio-loitsuja löytääksesi jäännöksen.
  • Mutta kun puhutaan päiväkirjamerkinnästä, voit löytää sen lähellä Sebastian Shallowin sijaintia.

Kuvan lähde: Pelioppaat YouTubessa.

  • Kun olet kerännyt sivun, ole vuorovaikutuksessa ja puhu Sebastianin kanssa muistiinpanosta.
  • Puhuessaan hänen kanssaan hän kysyy, haluatko oppia Imperio-kirouksen.
  • Sinun on valittava "Kyllä, haluaisin oppia Imperius-kirouksen” -valintaikkunavaihtoehto.
  • Nyt sinun on vain avattava lukitus ja opittava anteeksiantamaton kirous liikuttamalla sauvaasi tarvittavilla näppäimillä tai painikkeilla.

Kuten edellä mainittiin, Imperiusin tai Imperion kirous antaa sinun tilapäisesti pakottaa vihollisesi taistelemaan rinnallasi kumppanina. Kirous on voimassa ja saa uhrin saamaan vähemmän vahinkoa muilta vihollisilta. Jos etsit äärimmäistä anteeksiantamatonta kirousta, tutustu oppaaseemme kuinka saada Avada Kedavra. Siinä on kaikki Imperio oppiminen Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada kaikki anteeksiantamattomat kiroukset, paras Dark Mage -rakennelma, Voit olla PahaJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up