Kuinka oppia Tylypahkan perinteisiä vihollislaskijoita

Tylypahkan perintö sisältää suuren ja laajan velhomaailman Tylypahkan linnan ympärillä. Vaikka opiskelet viidennen vuoden opiskelijana, kohtaat matkan varrella lukemattomia vihollisia, pomoja ja petoja. Samalla kun avaat lukituksen ja opit erilaisia ​​loitsuja käsittelemään niitä, on tärkeää pitää puolustava vartijasi pystyssä. Tällaista taistelua varten sinun on varmistettava, että estät, torjut ja torjut heidän loitsujaan tai tappavia hyökkäyksiään. Mutta mitä loitsuja avata ja oppia? Tutustu oppaaseemme vihollislaskijoiden oppimiseen Tylypahkan perinnössä saadaksesi selville.

Kuinka oppia vihollislaskurit Tylypahkan perinnössä

Opit vihollislaskureista pelin alussa, kun etenet pelin läpi Polku Tylypahkaan etsi kanssa Professori Fig. Yksi ensimmäisistä laskureista, jonka lukituksen avaat ja joista opit, on Suojelen loitsua. Voit käyttää tätä loitsua vastustamiseen saapuvat vihollisen hyökkäykset Tylypahkan perinnössä. Paras aika käyttää tätä loitsua taistelun aikana on, kun näet a kultainen arvomerkki pään yli. Kun teet niin, ympärilläsi oleva kilpipallo suojaa ja estää vihollistesi hyökkäykset.
Kuvan lähde - TheGamesEntertainer YouTubessa. Mutta kun pidät näppäintä tai painiketta painettuna käynnistääksesi Protegon, voit myös käynnistää Hämmästyttävä loitsu. Tämä loitsu voi tainnuttaa kohdistettuja vihollisia samalla kun hän hyökkää niihin. Nämä hämmästyneet viholliset tekevät lisävaurioita ja voivat olla loistava vastahyökkäys väkijoukon hallinnassa. Ajoitus on avain molempien loitsujen käyttämiseen tai tekemiseen. Vaikka Protegon käynnistäminen on suhteellisen helpompaa, käynnistäminen Mahtava voi ottaa a jonkin aikaa oppia täysin.

Kuitenkin, kun vihollisesi on järkyttynyt tai järkyttynyt, käytä Peruskappaleet niiden poistamiseksi. Suosittelemme vihollisten kaatamista ennen kuin ne valloittavat takaisin ja ovat jälleen valmiita taisteluun. Tämän lisäksi voit käyttää myös muita loitsuyhdistelmiä. Tavoitteena on aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa ennen kuin vihollisesi nousevat jälleen. Kun avaat lisää loitsuja, voit tuoda vihollisesi lähemmäs toisiaan Accion tai Levioson avulla. Jos olet hämmentynyt vastaloitsujen käyttämisestä, tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme kuinka käyttää Stupefya ja Protegoa Lisätietoja. Kun olet siinä, tutustu myös meidän Tylypahkan perintö Wiki sivu, josta löydät kaiken peliin liittyvän. Siinä on kyse vihollislaskijoiden opettelemisesta Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuten välikohtausten ja dialogien ohittaminen, kuinka kellotornin ovet avataan, kuten piirteiden laittaminen varusteihisiJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up