Kuinka osallistua Forspokeniin

Forspoken seuraa Freyn matkaa hänen teleportoituessaan New York Citystä Athian mystisille maille. Äskettäin löydetyillä maagisilla kyvyillä Frey voi parkouria eri alueiden läpi nopeasti ja helposti. Valtavia vuoria kiipeämässä on useita tapauksia, joissa saatat kohdata jotain. Mutta useimmat pelaajat ovat hämmentyneitä kamppailusta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme saadaksesi selville kuinka taistella Forspokenissa.

Kuinka taistella Forspokenissa

Voit painia käyttämällä Zip parkour -taitoa Forspokenissa. Voit lyödä Neliönmuotoinen painike Käytä Vetoketjun kapasiteetti. Avoimessa maailmassa on erilaisia ​​kamppailurakenteita, kuten piikkejä, pylväitä, kiviä, seinäkuutioita ja paljon muuta. Joten näin voit grapplea:

  • Ensinnäkin tarkoitus rakenteisiin tai kamppailupisteisiin, joihin voit tarttua.

Kuvan lähde - Dmgaming YouTubessa

  • Paina sitten Neliönmuotoinen painike ohjaimessa käyttääksesi Zip-toimintoa.
  • Lopuksi poistu tieltä tarttumaan tielle.

Korkeiden rakenteiden skaalauksen lisäksi Zip-taito voi myös auttaa sinua navigoimaan ulos vaarasta. Voit käyttää Zip-kykyä tarttua taistelussa pomot tai viholliset. Mutta huomaa, että myös Zip-taitoa käyttämällä loppuu sinun Kestävyysbaari. Varmista sitten, että ketjutat vetoketjun Kilpataidot. Kun teet niin, Rush täyttää pieni pala Vastarinta. Tämä voi auttaa kiipeämisessä kallioita, vuoretJa kielekkeitä. Voit myös käyttää Lentokyky kiivetä korkeammalle useilla hyppyillä nopeasti peräkkäin. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kaikki maagiset parkour-taidot Lisätietoja. Jos olet hämmentynyt seinäkiipeämisestä, tutustu oppaaseemme kuinka kiivetä seinille Lisätietoja. Tämä kaikki koskee painia Forspokenissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka matkustaa nopeasti, kuinka estää, kuinka avata taikaloitsujaJa Lisäksi Hylätyt oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up