Kuinka päästä Azkabaniin Tylypahkan perinnössä

Hogwarts Legacy on rakkauskirje kaikille Potterheads- ja Harry Potter -faneille ympäri maailmaa. Pelimekaniikkaa ja elementtejä, jotka muistuttavat sinua velhomaailmasta, on lukuisia. Mutta missä on valoa, siellä on myös pimeyttä tasapainottavana. Tämä vie meidät Azkabanin pimeisiin vankiloihin, joita ympäröivät hirvittävät dementoijat. Mutta voitko vierailla tässä vankityrmässä pelin edetessä? Tutustu oppaaseemme, kuinka pääset Azkabaniin Tylypahkan perinnössä.
Vastuuvapauslauseke: Seuraava opas sisältää raskaita juonen ja tarinan spoilereita. Jos olet pahoillasi näistä spoilereista, nyt on paras aika palata ja palata myöhemmin.

Kuinka päästä Azkabaniin Tylypahkan perinnössä

Voit päästä Azkabaniin vain, jos pelaat a Puuskupuh Tylypahkan perinnön opiskelija. Saat tämän tehtävän suoritettuasi Todisteita Merlinin etsinnästä nimeltään Rakkauden Vanki. Aloita tämä tehtävä menemällä yhteiseen huoneeseen ja olemalla vuorovaikutuksessa Eldritch Diggory maalaus. Kuten jokainen Yhteinen huone se on eri asia, vain Hufflepuff house -pelaajat voivat pelata tätä tehtävää. Mutta ennen kuin olet vuorovaikutuksessa maalauksen kanssa, sinun on saatava kirje, jossa kerrotaan, että Eldritch Diggory haluaa puhua kanssasi.

Joten, näin voit matkustaa ja vierailla Azkabanin vankilassa Tylypahkan perinnössä:

  • Jatka päätarinatehtävien ja sivutehtävien läpikulkua, kunnes tallennat yhden vanha.
  • Sinä pelastat tämän vanhan naisen Victorin Rookwood bändi lähellä Black Lakea.
  • Kun olet tallentanut sen, saat kirjeen.
  • Kuten edellä mainittiin, tämä kirje ilmoittaa sinulle, että Eldritch Diggory, entinen taikaministeri, haluaa puhua sinulle.
  • Kun Eldritch on ollut vuorovaikutuksessa maalauksen kanssa, hän pyytää sinua käymään siinä Helen Thistlewood.
  • Mene sitten hänen taloonsa, joka sijaitsee lähistöllä murto-osa From Ylä-Hogsfield alueella.
  • Kun tulet sinne, ole vuorovaikutuksessa ja puhu hänen kanssaan. Lyhyen keskustelun jälkeen hän pyytää sinua keskustelemaan laittomasti tuomitun kanssa Anna Azkabanissa.
  • Valitse kehotettaessa dialogivaihtoehto "Minä menen kanssasi Azkabaniin". Hän kertoo, että hän voi asettua suoraan Azkabaniin.
  • Valitse lopuksi "Olen valmis lähtemään" -vaihtoehto valmistautuaksesi Azkabaniin välittömästi.

Jotta et pilaa matkan loppua, saat vilauksen dementoreista ja muista Azkabanin vangeista. Valitettavasti, kun olet suorittanut tämän tehtävän, et voi palata Azkabanin vankilaan. Joten näyttää siltä, ​​​​että Gryffindorin, Korpinkynnen ja Korpinkynnen taloista ei puutu paljon. Siinä on kyse siitä, kuinka pääset Azkabaniin Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada ja käyttää lumottua kompassia, kuinka myydä ei-toivottuja laitteita, kuinka täydentää Ghost of loveJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up