Kuinka päästä Hydnum Repandumin sijaintiin Sons Of The Forestissa

Jos mietit mistä löytää Hydnum Repandum Sons of The Forestissa olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä selviytymiskauhupelissä joudut jäämään saarelle, jolla on vähän tai ei ollenkaan resursseja. Koska olet nopeasti nälkäinen, ensimmäinen tehtäväsi on löytää ruokaa. Tällä saarella on nyt monia eläimiä, mutta et ole vielä valmis metsästämään. Joten mitä sinä teet? Kerromme sinulle kuinka löytää yksi parhaista ruokaresursseista SoTF: stä.

Table
  1. Mistä löytää Hydnum Repandum in Sons of The Forest (sijaintiopas)
    1. Kuinka käyttää Hydnum repandum sieniä

Mistä löytää Hydnum Repandum in Sons of The Forest (sijaintiopas)

Kuvan lähde: WoW Quests Youtubessa Sons of The Forestissa pelaajat voivat löytää Hydnum Repandum Mushrooms lähellä leiriään. Varmista, että asennat perussuojasi a ruohoinen alue, Sitten Tallentaa peli ja mennä nukkumaan. Herättyäsi kävele pellolla. Kun kävelet, katso edelleen alas ja kohtaat a "Kysymysmerkki" kuvake. paina E-painike kun näet tämän kuvakkeen korjataksesi Hydnum Repandum -sieniä.
Lue myös: Kuinka saada yhdistelmäjousi
Koska ruokaa on pelin alkuvaiheessa niukasti, nämä sienet voivat olla paras resurssi nälkämittarin täyttämiseen. Kun edistyt, pystyt siihen peuran metsästys, kalastus ja paljon muuta. Älä kuitenkaan luovu näistä sienistä. Koska voit syödä niitä raakana, ne ovat yksi parhaista ravinnonlähteistä matkoilla.

Kuinka käyttää Hydnum repandum sieniä

Jos haluat syödä Hydnum Repandum -sieniä SoTF:ssä, paina "minä" avataksesi sinun inventaario. Täältä löydät nämä sienet höyhenet ja nuolenpäät -osiossa. Vie hiiri niiden päälle ja syö ne painamalla LMB:tä. Kun teet niin, pieni osa nälkämittaristasi täyttyy. Siinä kaikki, kuinka löydämme Hydnum Repandum -sienen sijainnin Sons of The Forestista. Muulle sisällölle, kuten Mistä löytää viljaamuista käydä meillä SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up