Kuinka päästä maailmaan 2 ASTD:ssä

Miettii kuinka päästä Maailma 2 Sisään ASTD? Sitten tämä opas on sinua varten. World 2 -päivitys All Star Tower Defense -pelissä tuo pelaajille runsaasti sisältöä. Tämä sisältää uusia yksiköitä, hymiöitä, pomoja, tarinatehtäviä ja paljon muuta. Mutta peli ei määrittele, kuinka päästä tähän uuteen maailmaan. Auttaaksemme sinua, kerromme, kuinka pääset World 2:een All Star Tower Defense -pelissä.

Table
  1. Kuinka päästä maailmaan 2 All Star Tower Defensessa (ASTD)
    1. Myymälä
    2. Ilmaisia ​​helmiä, kultaa ja tähtipölyä ASTD World 2:ssa
    3. Z Banneri

Kuinka päästä maailmaan 2 All Star Tower Defensessa (ASTD)

Kuvan lähde: Sensei Diablo Youtubessa Avataksesi World 2:n ASTD:ssä, sinun on päästävä taso 100. Siirry sitten kohtaan Käärmeen tie ja kirjoita portaali. Kun astut sisään, sinut kuljetetaan World 2 -aulaan. Kuten mainittiin, tämä alue on täynnä sisältöä. Tässä on joitain tämän alueen näkökohtia:

Myymälä

Tämän alueen kauppa on kutualueen eteläpuolella. Tältä alueelta löydät Kapselikoneen, Boss Shopin, Emote Shopin ja Orb Shopin. Näiden lisäksi tulee uusia kauppoja uusilla päivityksillä. Boss-kaupasta voi ostaa Brolya 3000 smaragdilla. Näitä pomoja käytetään PvP-tilassa. Voit myös ostaa Orbeja päivittääksesi yksiköitä lisäämällä niiden tilastoja tai myöntämällä niille kykyjä.

Ilmaisia ​​helmiä, kultaa ja tähtipölyä ASTD World 2:ssa

Kutualueen kaakkoon löydät Aika kammio. Tämän huoneen mekaniikka on samanlainen kuin World One -version. AFKing the chamber saat ilmaisia ​​helmiä, kultaa ja tähtipölyä.

Z Banneri

Kutualueen pohjoispuolella löydät Z Banneri. Tämä banneri sisältää 6 tähden yksikkö ja tarvitset smaragdeja ostaaksesi niitä. a yksi puhelu Tarvitset 5 smaragdia kun taas a kutsua 10 yksikköä, Tarvitset 450 smaragdia.
Näiden lisäksi on muitakin tutkittavia alueita. Lisäksi kohtaat uudenlaisen vihollisen nimeltä Rage. Hän juoksee nopeammin, kun hänen terveytensä heikkenee. Se on kaikki meiltä, ​​kuinka päästä World 2:een ASTD:ssä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada tähtihedelmiämuista käydä meillä Roblox-oppaat -osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up