Kuinka päästä Nokstellaan, ikuiseen kaupunkiin Elden Ringissä

Keski-Maan maailma Elden Ringissä on täynnä mysteereitä. Erilaisten tutkittavien paikkojen ansiosta pelaajat voivat myös palkita arvokkaita esineitä. Nokstella, ikuinen kaupunki, on yksi tällainen piilotettu paikka, joka voi tarjota sinulle arvokkaita resursseja. Kaupunkia on kuitenkin uskomattoman vaikea löytää. Jos olet pelaaja, joka miettii, kuinka päästä Nokstellaan, Ikuiseen kaupunkiin, Elden Ringissä, älä etsi enää. Oppaamme esittelee kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava:

Table
  1. Kuinka löytää Nokstella, ikuinen kaupunki Elden Ringistä
    1. Saavuta Nokstella, ikuinen kaupunki

Kuinka löytää Nokstella, ikuinen kaupunki Elden Ringistä

Päästäkseen Nokstellaan pelaajien on seurattava Rannista sarja tehtäviä. Hän on noita jotka löytyvät osoitteesta Kolme siskoaLiurnia del Lagon osa-alue, mutta ensin sinun on saavutettava luola nimeltä Caria Manor.

Kun olet päässyt läpi suurimman osan siitä, tulet soikealle alustalle, jota ympäröivät tuolit. Täällä kohtaat ensimmäisen pomosi: Kuninkaallinen ritari Loretta. Kun olet lyönyt häntä, suuntaa suoraan pohjoiseen armopaikalta. Löydät pienen uloskäynnin, joka auttaa sinua jatkamaan kohti Kolmea Sisarta. Caria Manorin takana on Rannin nousu. Sitä vartioi Lohikäärme Tasaisempi. Onneksi sinun ei tarvitse voittaa tätä pomoa. Lohikäärme tulee jättää taistelun puoliväliin kun hän menettää puolet HP:staan. Nyt sinun on mentävä aina huipulle. Ole vuorovaikutuksessa Rannin kanssa ja hän antaa sinulle tehtävän. Sinun on hankittava Tapettu Lama jotta hän pääsisi Nokstellaan, ikuiseen kaupunkiin Elden Ringissä. Löydät tämän terän osoitteesta Noktron, Ikuinen kaupunki. Mutta ainoa tapa vapauttaa tämä alue on voittaa Starscourge RadahnYksi vaikeampaa Puolijumalapomo Elden Ringissä. Kun olet täällä, sinun täytyy jatka alaspäin kunnes saavutat pohjan. Sinun on voitettava pari pomoa tässä prosessissa. Fingerslayer Blade löytyy yhden rakennuksen arkusta.

Nyt sinun on palattava Rannin luo suorittamaan tehtävä. Hän palkitsee sinut kaadetulla Carian patsaalla. Sinun on mentävä torniin, joka on Rannin tornin pohjoispuolella päästäksesi Poron nousuun.
Lue myös: Kuinka päästä Ainsel-joelle

Saavuta Nokstella, ikuinen kaupunki

Kiipeä tornin huipulle ja näet a Waygate. Ne ovat portaaleja, jotka voivat teleportoida sinut tiettyyn paikkaan. Tämän portaalin kautta pääset matkustamaan Nokstellaan. Se kuljettaa sinut Ainsel River Mainiin. Sieltä pelaajan on mentävä etelään Uhlin palatsin raunioiden läpi ja sitten länteen tunnelin läpi Giant Antsilla. Luolasta poistuttuasi saavut Nokstellaan, ikuiseen kaupunkiin. Nämä ovat kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava päästäksesi Nokstellaan, ikuiseen kaupunkiin Elden Ringissä. Jos tästä oppaasta oli sinulle apua, tutustu oppaihimme osoitteessa Elden sormus täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up