Kuinka päästä Pittiin (Expedition Guide)

Uudessa Fallout 76 -päivityksessä voit vierailla Pitt osana Lähetykset ominaisuus. Tämä on kolmastoista suuri päivitys ikonisten raunioiden kanssa Pittsburgh alkaen Fallout 3 ladattavaa sisältöä. Jotta pelaajat pysyisivät kiinnostuneina, Bethesdan kehittäjät jatkavat uuden sisällön toimittamista uusilla päivityksillä. Ja osana tätä päivitystä voit osallistua kaksi uutta tehtävää. Mutta ennen kuin saavutat Pittin, sinun on täytettävä tietyt vaatimukset. Tämä opas sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi sisään Teräskaupunki.

Table
  1. Kuinka päästä Pittiin Fallout 76:ssa
    1. Whitespring turvakodin tehtävät
    2. Pittiin sisääntulo

Kuinka päästä Pittiin Fallout 76:ssa

Päästäksesi Pittiin sinun täytyy käydä Whitespring Refugessa, ladata Ultraciten akku ja käyttää sitä Vertibird-koneen lentämiseen.

Whitespring turvakodin tehtävät

Teräskaupunkiin pääsemiseksi tarvitset kuljetuksen. Saadaksesi sen, sinun on mentävä uuteen Responder-tukikohtaan, Whitespring Refuge. Kun astut sisään rakennukseen, tapaat uusia NPC:t ja he antavat sinulle päivittäiset tehtävät. Suorittamalla nämä tehtävät onnistut veloittaa the Ultracite akku Vertibird-lentokoneelle. Nämä ovat yksinkertaisia ​​hakuja, kuten ainesosien löytämistä Esme Rousseau tai tarjota resursseja, kuten puu a Sofia Wagoner.

Pittiin sisääntulo

Kun Ultraciten akku on ladattu, voit käyttää Vertibird-lentokonetta päästäksesi Pittiin. Avaa omasi kartta ja klikkaa Uusi toimituskuvake. Voit aloittaa uuden toimituksen tai jatkaa lähetystä. Jokaisen matkan jälkeen sinun on suoritettava kolme päivittäistä tehtävää ladataksesi akkusi, ja ne mainitaan tutkimusmatkan valikossa. Pittin kaksi päätehtävää ovat:

  • Liittomaksut
  • Tuhkasta tuleen

Molemmat tehtävät edellyttävät sinun taistelemista vastaan Fanaatikot ja se voi olla vaikeaa. Joten suosittelemme, että otat parhaat aseet ja panssarit mukaasi ennen niiden aloittamista. Tämä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää kuinka päästä Pittiin Fallout 76:ssa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada legendaariset ytimetmuista tarkistaa meidän Fallout 76 jakso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up