Kuinka päästä pois kaivosta Witcher 3:ssa

The Devil by the Well on ensimmäinen sopimustehtävä Witcher 3 Wild Huntissa. Löydät tämän sopimuksen ilmoitustaululta tai keskustelemalla Odolanin kanssa. Vaikka tämä tehtävä on melko yksinkertainen, se vaatii Noonwraithin voittamisen. Kun pelaajat etenevät tehtävän läpi, heidän on löydettävä rannerengas Witcher-aistiensa avulla. Mutta kun pelaajat laskeutuvat kaivoon, he eivät pysty nousemaan vedestä. Älä huoli, katso oppaamme kuinka päästä ulos kaivosta Witcher 3:ssa.

Kuinka päästä pois kaivosta Witcher 3:ssa

Voit päästä pois kaivosta sukeltamalla syvälle veden alle löytääksesi uloskäynnin Witcher 3:ssa. Kun löydät polku, uida suoraan ja suunta sisään oikea suunta löytääksesi a luola. Sinun täytyy jatkaa uimista, kunnes löydät vihreitä soita poikki luola.
Kuvan lähde - InFlame YouTubessa. Kun kuljet luolan läpi, paina Pintanäppäinyhdistelmä päästäkseen pois vedestä. Mene nyt takaisin kaivolle, josta löydät luurangon. Noonwraith ilmestyy heti, kun poltat rannekkeen ja ruumiin. Kellonajasta riippumatta Noonwraith näyttää valmiina taistelemaan sinua vastaan. Jos luet Keltainen päiväkirja yhdestä kolme taloatiedät jo hänen herkkyytensä tai heikkoutensa.

Nämä hirviöt ovat heikkoja Kuun pöly, Yrdenja Öljyn spektri. Varmista siis, että käytät niitä taistelun aikana. Saat erilaisia ​​palkintoja Noonwraithin voittamisesta yhdessä Keskipäivän Wraith Trophy. Voit myös palata takaisin ne haisevat saada 50 XP ja 20 kruunua. Mutta jos hylkäät 20 kruunuasaada Ametisti Odolanilta apua. Tämä tekisi Devil by the Well -sopimuksen. Siinä on kaikki Witcher 3:n kaivosta ulos pääseminen. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada suurmestaripanssari, kuinka saada Aerondight, parhaat ja huonoimmat myytävät tuotteetja Lisää Witcher 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up