Kuinka päästä Skelligeen Witcher 3:ssa

Witcher 3 ei ole täynnä vain raakoja taisteluita, vaan myös ilmiömäisiä maisemia sen valtavassa alamaailmassa. Peli sisältää monia alueita sisältävän maailman eri paikoilla. Yksi niistä on Skellige, joka tunnetaan yleisesti yhtenä pelin kauneimmista paikoista. Mutta monet pelaajat eivät tiedä kuinka saavuttaa se. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka pääset Skelligeen Witcher 3:ssa

Kuinka päästä Skellige-saarille Witcher 3:ssa

Skellige tai muutoin Skellige-saaret on saaristo (saariryhmä). Raivokkaat soturit ja merimiehet ovat tehneet saaresta kotinsa. Saaret ovat karuja ja ainoa toimeentulon lähde tulee merien ryöstöstä. Pääset Skelligeen päätehtävän "Destination: Skellige" aikana. Pääset tähän tehtävään "Imperial Audiencen" jälkeen. Ainoa tapa päästä Skelligeen Witcher 3:ssa on Novigradin kautta. Sinun on mentävä laiturille ja merkittävä Golden Sturgeon minikarttasi. Täältä löydät kapteeni, joka vie sinut Skelligeen.

Kun astut tavernaan, löydät kapteeni Wolverstonen. Kun hän on ollut vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän pyytää sinua vaihtamaan 1000 kruunua vastineeksi viemisestäsi Skelligeen. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa. Kerää tarpeeksi valuuttaa päästäksesi seuraavaan sarjaan. Matkalla Skelligeen Geralt menee nukkumaan. Mutta ei kauaa, koska merirosvojen ryhmä herättää hänet. Sinun täytyy taistella heitä vastaan ​​ja voittaa heidät kaikki. Olisi viisasta päivittää hahmoasi etukäteen, sillä merirosvot ovat tarpeeksi vahvoja tasoilla 16 asti. Kun onnistut voittamaan ne kaikki, alus kaatuu. Näkyviin tulee välikohtaus, jossa Geralt laskeutuu rannalle. Ole vain vuorovaikutuksessa Stiengrim-nimisen NPC:n kanssa, joka ohjaa sinut oikeaan suuntaan. Siinä kaikki, pääset vihdoin Skelligeen yhtenä kappaleena! Tämä vie meidät oppaamme loppuun, kuinka pääset Skelligeen Witcher 3:ssa. Jos tästä on ollut sinulle apua, katso lisää samankaltaisia Witcher 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka päästä Skellige-saarille Witcher 3:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up