Kuinka päästä tähtien oikeuteen Dragonflightissa

Mythic+:n ensimmäinen kausi on vihdoin lisätty World of Warcraft: Dragonflightiin. Neljä vankityrmää aiemmista laajennuksista ja neljä uutta lisätään Mythic+ -kaudella. Tällä listalla on yksi vankityrmä, joka tekee paluun: Court of Stars. Se nähtiin viimeksi WoW Legion -laajennuksessa vuonna 2016. Monet pelaajat ihmettelevät nyt, kuinka päästä Court of Starsille Dragonflightissa. Jos olet yksi heistä, tämä opas on sinua varten.

Table
  1. Kuinka päästä Court of Starsille Dragonflightissa [Location]
    1. Missä on sisäänkäynti Court of Starsiin Dragonflightissa? [Selitetty]

Kuinka päästä Court of Starsille Dragonflightissa [Location]

Pelaajien tulee ensin mennä osoitteeseen Valdrakken – Dragon Islesin pääkaupunki World of Warcraft Dragonflightissa. Kaupunki sijaitsee osoitteessa äärimmäisenä luoteeseen Thaldraszusista alueella. Jos sinulla on vaikeuksia löytää sitä, tässä se on miten päästä Valdrakkeniin Dragonflightissa. Kun saavut Valdrakkeniin, sinun on otettava a portaali Dalaranille. Saavuttuaan Dalaranin pelaajien tulee matkustaa kohteeseen Rikki saaret. Pelaajille, jotka ovat pelanneet Legion-kampanjan ja joilla on edelleen a Dalaran Tulisija kivi voit käyttää niitä myös.

Dalaranista pelaajien on muutettava pääkaupunkiin Surmar. Pysähdyttyäsi Suramarin kaupungissa sinun on noudatettava joitain koordinaatteja. Ne on merkitty 49,64 WoW Dragonflight -kartalla. Koordinaatit auttavat sinua pääsemään paikkaan nimeltä Kohtalon kilpailu. Ja ei, et ole vielä saapunut määränpäähäsi. Sinun on suoritettava muutama viimeinen vaihe ennen kuin pääset Court of Starsiin Dragonflightissa.

Missä on sisäänkäynti Court of Starsiin Dragonflightissa? [Selitetty]

Kun olet Concourse of Destinyssä, näet neljä Kirin Torin rauhanturvaajaa portaalin ympärillä. Kun astut tähän portaaliin, sinut ohjataan a alavyöhyke. Tämä alue on ns.Etherium'. Kun olet sisällä, sinun on mentävä osoitteeseen tapaaminen Kivi Court of Starsista. Se löytyy osoitteesta kaakkoiskulmaan pääliikenneympyrästä. Muista, että eetteri on täynnä satoja of vihamielinen viholliset että sinun pitäisi lyödä. Court of Stars -portaali sijaitsee osoitteessa huoneen itäpuolella holvikäytävän kautta. Täällä matka on pitkä, mutta Corte delle Stellen saavuttaminen on vaivan arvoista. Tämä tiivistää oppaamme siitä, kuinka pääset Court of Starsiin Dragonflightissa. Jos tämä opas auttoi sinua, pysy kuulolla WoW at Relow Game -sivullamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up