Kuinka paeta kuopasta voittamisen jälkeen High On Lifessa

High on Life esittelee mielenkiintoisesti alienin hyökkäyksen käsitteen. Kun käytät enemmän Gatlian aseita tai kumppaneita pelissä, opit niistä lisää. Kaikilla aseilla on myös omat ainutlaatuiset apuohjelmansa niiden vahingoittamisen lisäksi Kartelli G3. Tarkoitan, että on useita tapauksia, joissa et voi käyttää aseita vaan veitsiä. Esimerkiksi voit paini vain avulla Veitsi pelissä. Samoin siinä on tietty kohta toinen Bounty-tehtävä jossa saatat joutua jumiin tilanteeseen. Kun voitat Krubis ja hänen kätyrinsä, sinulle annetaan uusi kohde "Paeta kuopasta" korkealla vyötäröllä. Jotkut pelaajat saattavat hämmentyä tällä hetkellä, joten tässä on opas, joka esittelee Escape the Pit -pelin vaiheet.

Askeleita paeta kuopasta Krubis Bounty Mission of High on Lifessa

Kun olet voittanut Krubis Bountyn, lähesty häntä avataksesi uuden aseen. Hankit toisen puhuvan aseen, joka tunnetaan nimellä Gus kirjoittanut Krubis. Kuten edellä mainittiin, jokaisella aseella on omat apuohjelmansa, Gusin apuohjelma on hyödyllinen Escaping the Pit in High on Lifen aikana.

Gus voi ampua levyjä joka voi tehokkaasti vahingoittaa vihollista. Lisäksi se voi luoda alusta kiivetä varten kun ammuttiin kuumaan seinään. Lisäksi voit myös käyttää Gusia imeäksesi vihollisen itseäsi kohti ja vetääksesi heidät pois alueeltaan. Onneksi, siellä on useita kuumia seiniä alueella voit luoda alustoja Gusin avulla. Sen jälkeen, käytä Knifeytä noustaksesi tälle alustalle ja välttää putoamista kuoppaan High on Lifessa.

Kun saavutat jättimäisen kuopan, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, yksinkertaisesti olla vuorovaikutuksessa vasemmalla olevan laitteen kanssa. Tämä luo a Köysirata jota voit käyttää paetaksesi kuopasta High on Lifessa. Yksinkertaisesti lähesty vetoketjua ja liu'uta ulos Knifeyllä.
Voita nyt viholliset ja palaa kotiin noutaaksesi palkintosi. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä paetaksesi High on Lifen kuopasta. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Suosituimmat elämänoppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up