Kuinka palauttaa SP Persona 5 Royalissa

Persona 5 Royalissa tutkit vankityrmiä tai palatseja ja taistelet Varjot tai Demonit. Tämä maksaa sinulle SP, joka saattaa lopulta loppua. Siksi saatat joutua poistumaan luolastosta tai palatsista ja palaamaan toisena päivänä jatkaaksesi seikkailua. Tämän voittamiseksi sinun on tiedettävä kuinka palauttaa SP Persona 5 Royalissa, ja tämä opas auttaa sinua samassa.

Table
 1. Kuinka palauttaa SP Persona 5 Royalissa?
  1. Käytä SP-palautustuotteita myyntiautomaatista
  2. Nouse sijalle 5 Death Arcanalla
  3. Käytä vihollisen tippoja
  4. Keitä kahvia ja currya Cafe Leblancissa
  5. Osta SP-tuotteita Joselta

Kuinka palauttaa SP Persona 5 Royalissa?

Jokaisella hahmolla on SP ja se purkautuu käytettäessä mitä tahansa Erityistaito. Joten varotoimenpiteenä sinun tulee käyttää erityistaitoja tehokkaasti käsitelläksesi SP:itä. Vaikka saatat silti menettää ja tyhjentää SP:si. Siksi alla on joitain vinkkejä saadaksesi sen takaisin:

 • Käytä tavaroita myyntiautomaateista
 • Nouse sijalle 5 Death Arcanalla
 • Käytä vihollisen tippoja
 • Keitä kahvia ja currya Cafe Leblancissa
 • Osta SP-tuotteita Joselta

Käytä SP-palautustuotteita myyntiautomaatista

Arginade ja Uudelleensyntymisvesi ovat SP-palautustuotteita, joista voit saada Myyntiautomaatti. Nämä kohteet palautetaan 5 sp käytöstä. Sinun on käytettävä rahaa saadaksesi ne. Lisäksi niitä on saatavilla rajoitettu erä. Mutta joka maanantai niitä täydennetään säännöllisesti.

Nouse sijalle 5 Death Arcanalla

Kuoleman Arcanum ja ota minut, ja voit tavoittaa sijoitus 5 hänen kanssaan osallistumalla häneen Kliiniset tutkimukset. Saavuttuaan luokka 5, avaat lukituksen SP tarra. Tämän esineen varustaminen palauttaa pienen määrän SP:tä joka kierros. Voit ostaa 3 SP-tarraa. Halvin on SP 1 liima, Mitä se maksaa 40 000 jeniäsillä aikaa SP 2 liima kustannuksia 80 000 jeniä. Mitä kalliimpaa se on SP 3 liima, Mitä se maksaa 100 000 jeniä. Saat nämä tuotteet alennettuun hintaan saavuttuasi Sijoitus 7 Takemin kanssa.

Käytä vihollisen tippoja

Neuvottelujen tai tappion jälkeen Demonit tai Varjotpudota kohteita, jotka palauttavat SP:n. Drop of Soul se on yleisin pudotus, joka palauttaa 10 XP, ja Sielunruokaa on harvinainen esine, joka palauttaa täysin liittolaisen SP:n, kun sitä käytetään. Voit myös hankkia muita SP-palautustuotteita, kuten Chewing Soulia tai Snuff Soulia.

Keitä kahvia ja currya Cafe Leblancissa

Sinun on päästävä sijalle 4 Sojiron kanssa valmistaaksesi kahvia tai currya. Niiden käyttäminen voi nollata SP:si tiettyyn summaan. Joten tässä on luettelo kaikista kahveista ja curryista, joita voit tehdä nollataksesi SP:n, ja myös avatuista riveistä:

 • Leblanc Coffee – palauttaa 30 SP liittolaiselle Avaa lukitus Sijoitus 2
 • Ihmisarvoinen curry: Palauttaa 20 SP kaikille liittolaisilleAvaa lukitus Sijoitus 4
 • Master Coffee: Restore 100 SP liittolaiselleAvaa lukitus luokka 6
 • Leblanc Curry – palauttaa 20 SP kaikille liittolaisille Avaa lukitus Sijoitus 9
 • Master Curry: Palauta 100 SP kaikille liittolaisille Avaa lukitus Sijoitus 10

Osta SP-tuotteita Joselta

Löydät tämän NPC:n lähistöltä Hetkiä. Voit saada SP-tuotteita, kuten Drop of Soul tai Pureskelu sielua vastineeksi kukista. Lisäksi voit suorittaa tarinatapahtumia saadaksesi SP:n palauttamalla esineitä pisaraina. Siinä kaikki SP:n palauttamisesta Persona 5 Royalissa. Katso myös oppaamme missä Osta proteiinia pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up