Kuinka palauttaa Witcher 3:n seuraavan sukupolven päivitys

Witcher 3 saattaa tulla takaisin päivityksellä, joka pyrkii parantamaan peliä nykypäivän edistyneiden laitteiden ominaisuuksilla. Päivitys ei kuitenkaan täytä kehittäjien odottamaa vastausta, koska se on täynnä virheitä ja ongelmia. Monet pelaajat ihmettelevät, kuinka Witcher 3:n seuraavan sukupolven päivitys voidaan palauttaa. Koska pelien pelaaminen kehysten pudotuksilla ja muilla virheillä ei ole sitä, mitä pelaajat ajattelevat, palauttaminen olisi hyödyllistä. Koska olet täällä, sinua ärsyttää myös pelin monet virheet ja haluat palata takaisin. Sinun ei tarvitse odottaa enää, sillä tässä oppaassa on kaikki mitä tarvitset palataksesi edelliseen päivitykseen.

Kuinka palauttaa seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivitys Steamissä

Koska häiriöt ovat todella turhauttavia, ei ole epäilystäkään siitä, että pelaajat haluavat peruuttaa. Ja sinun tarvitsee vain noudattaa alla olevia vaiheita:

  • Kun olet Steam-kirjastossasi, etsi Noita 3.
  • Napsauta nyt sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Omaisuus.
  • Kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin, valitse tiedosto Beta-luokka.
  • Valitse nyt Klassinen vaihtoehto avattavasta valikosta.

Kuinka palauttaa seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivitys GOG:ssa

Koska GOG on jo CD Projektin, yhden Witcher 3:n kehittäjistä, kokonaan omistama tytäryhtiö, monet pelaajat omistavat pelin tällä alustalla. Näin palautat seuraavan sukupolven päivityksen GOG:ssa:

  • Etsi Kiinteistöpelit luokka avataksesi kirjaston ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Witcher 3 e valitse Hallitse asennusta.
  • Klikkaa Määritä ja etsi sitten Asetukset-välilehti to poista valinta Automaattiset päivitykset -vaihtoehdosta.
  • Valitse nyt Klassinen vaihtoehto ja napsauta sitten OK.

Siinä on kaikki Kuinka palauttaa Witcher 3:n seuraavan sukupolven päivitys. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme. Oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka palauttaa seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivitys Steamissä
    1. Kuinka palauttaa seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivitys GOG:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up