Kuinka paljon Elden Ring maksoi VS: n tekeminen kuinka paljon se tuotti

Mikä on menestymisen hinta? FromSoftware julkisti vuoden 2019 E3 2019 -messuilla seuraavan suuren nimikkeensä Elden Ring -tapahtuman kriittisen ja kaupallisen menestyksen ansiosta. Nyt vuonna 2023, vuosi sen julkaisusta, voimme turvallisesti sanoa, että Elden Ring on ylittänyt kaikki odotuksemme. Peli on onnistunut yhdistämään avoimen maailman tutkimisen ja vapauden julmaan taistelumekaniikkaan, jota FromSoftware on kehittänyt vuosien varrella. Mutta kuinka paljon Elden Ringin kaltaisten pelien tekeminen maksaa ja kuinka paljon peli on ansainnut julkaisunsa jälkeen? Ota selvää täältä.

Table
  1. Kuinka paljon Elden Ringin valmistaminen maksaa?
  2. Kuinka paljon Elden Ring ansaitsi?

Kuinka paljon Elden Ringin valmistaminen maksaa?

Vaikka melkein kaikki pelistudiot haluavat pitää peliensä todelliset tuotantokustannukset piilossa, alan sisäpiiriläiset pystyvät keksimään luvun, joka on yleensä tarkka arvio todellisesta hinnasta. Käyttämällä tekijöitä, kuten aikaisempien FromSoftware-pelien kustannuksia, pelin parissa työskentelevien ihmisten määrää ja markkinointikustannuksia, voimme turvallisesti sanoa Elden Ring maksaa noin 150-200 miljoonaa dollaria. Tämä saattaa nyt tuntua järjettömältä rahasummalta videopelin tekemiseen, mutta tämä on itse asiassa Elden Ringin kaltaisten AAA-pelien alan standardi. Vaatii paljon aikaa, vaivaa ja työvoimaa, jotta maailma tuntuu yhtä tiheältä ja elämiseltä kuin The Lands Between. Toinen hieno esimerkki on tarkastella muiden samankaltaisten pelien, kuten Red Dead Redemption 2 tai God of War Ragnarok, kustannuksia, jotka maksavat vielä enemmän.

Kuinka paljon Elden Ring ansaitsi?

200 miljoonaa dollaria on pieni hinta maksettavaksi niin upeasta pelistä kuin Elden Ring. Koko maailma näyttää myös olevan samaa mieltä FromSoftwaren kanssa, koska peli on myyty 17,5 miljoonaa kappaletta tästä kuusta alkaen. Tämä tarkoittaa Elden Ring tienasi arviolta 8,9 miljardia dollaria julkaisunsa jälkeen vuonna 2022! Toivottavasti Miyazaki ja hänen tiiminsä käyttävät kaiken vaivalla ansaitun rahan saadakseen Sekiro 2:n valmiiksi mahdollisimman pian. Siinä on kaikki tieto, joka meillä on Elden Ringin valmistuskustannuksista. Tutustu meidän Tasoluettelo parhaista noituksista ja enemmän Elden Ring -oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up