Kuinka paljon Robux on 100 dollaria Robloxissa (2023)

Robux on ensisijainen ja ensiluokkainen valuutta Robloxissa. Tätä valuuttaa käytetään erilaisten peliesineiden, resurssien ja päivitysten ostamiseen eri kokemuksissa tai peleissä. Koska olet premium-valuutta, sinun on maksettava oikeaa rahaa saadaksesi tämän valuutan. Mutta useat Roblox-valuutat ovat hämmentyneitä hinnoistaan ​​ja siitä, kuinka paljon ne maksavat. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, joka vastaa kuinka paljon Robux maksaa 100 taalaa ja kuinka paljon se maksaa Robloxissa.

Kuinka paljon on Robux 100 dollaria ja sen hinta Robloxissa

Tällä hetkellä Roblox on ilmoittanut, että Robuxin muuntokurssi on 0,01 dollaria a yksi valuutta Robux. Tämän arvon perusteella voit saada 8000 robuxia varten 100 taalaa. Jos mietit useita hintoja, voit käyttää mitä tahansa niistä Robux USD:ksi muunnoslaskurit. Mutta jos erityisesti etsit kuluttaa 100 dollaria, voit jopa saada lisää Robuxia Robloxista. Voit mennä virallinen roblox-sivusto tulla erilaiseksi ryhmiä tai tilaa useita kuukausipaketteja. Sinun tarvitsee vain painaa Robux kortti tai painike päällä Aloitusnäyttö.

Sieltä voit valita paketteja sopivan hinnan mukaan e Roux. Tässä siis kaikki Robux-paketit ja niiden hinnat:

 • 400 roux: 4,99 dollaria
 • 800 Robux: 9,99 dollaria
 • 1700 rouxia: 19,99 dollaria
 • 4500 rouxia: 49,99 dollaria
 • 10 000 rouxia: 99,99 dollaria
 • 22 500 rouxia: 199,99 dollaria

Yllä olevasta luettelosta on selvää, että voit saada 10 000 rouxia varten 100 dollaria. Tästä huolimatta on olemassa myös muita tapoja saada Robux-valuutta. Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Premium-tilaukset Robloxissa

Voit tilata Premium-jäsenyydet Robloxilla saadaksesi lisää Robuxia. Sen sijaan, että ostaisit Robuxin kerran, premium-tilaukset voivat pitää streamin käynnissä. Tässä on Robuxin määrä, jonka voit vastaanottaa kuukausittain suhteellisilla hinnoilla:

 • 450 robuxia kuukaudessa: 4,99 dollaria
 • 1000 robuxia kuukaudessa: 9,99 dollaria
 • 2200 robuxia kuukaudessa: 19,99 dollaria

Robuxin lisäksi saat myös monia muita etuja rekisteröityessäsi mihin tahansa yllä olevista tilauksista. Tässä ovat saamasi edut:

 • Pääsy eksklusiivisiin tuotteisiin ja alennuksiin
 • Premium-etuja kokemuksissa tai peleissä (tasot, tuotteet ja päivitykset)
 • Mahdollisuus käydä kauppaa tavaroilla

Voit myös Peruuttaa jäsenyytesi, jos et halua jatkaa. Jos pelaajilla on ongelmia, tutustu oppaaseemme kuinka peruuttaa roblox premium -tilaus tietokoneella ja matkapuhelimella.

Robux-lahjakortit

Voit ostaa useita Lahjakortit päällä Roblox tai muut viralliset ja suuret Robuxin jälleenmyyjät. Kun siirryt viralliselle Roblox-sivustolle, paina Osta lahjakortteja vaihtoehto. Voit valita "Minulle” valita lahjakortti. Voit valita a Digitaalinen paperi tai Fyysinen kortti maasi mukaan. Tämän kortin enimmäisluottosumma on 200 dollaria. Ja sinä voit muokata luottoa hintaluokkasi mukaan. Tässä on kyse siitä, kuinka paljon Robux maksaa 100 dollaria Robloxilla. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka seinähyppääJa Lisäksi Robloxiin liittyvät oppaat omistetussa osiossa. Ilmaisia ​​lahjoituksia ja palkintoja varten voit myös tutustua valtavaan luetteloomme Roblox pelin koodit Ja Roblox-tarjouskoodit täällä Relow Gameissa.

Lukijoidemme usein kysytyt kysymykset

Paljonko Roblox maksaa?

Robloxin pelaaminen on ilmaista, mutta pelaajat voivat ostaa pelissä käytettävää virtuaalivaluuttaa nimeltä Robux oikealla rahalla.

Mihin Roblox koodi syötetään?

Roblox-koodi syötetään selaimessa osoitteessa Roblox.com/redeem. Kirjaudu palveluun tai luo tili ja syötä sitten PIN-koodi verkkosivustolle.

Mistä Roblox lahjakortteja sää?

Roblox lahjakortteja voi ostaa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä Suomessa ja jakelijoilta.

Miten voi ostaa Robuxia?

Voit ostaa Robuxia helposti Apple App Storen kautta. Löydät Roblox-mobiilisovelluksen App Storesta ja voit käyttää Applen lahjakorttia Robux-ostoksiin.

Table
 1. Kuinka paljon on Robux 100 dollaria ja sen hinta Robloxissa
  1. Premium-tilaukset Robloxissa
  2. Robux-lahjakortit
 2. Lukijoidemme usein kysytyt kysymykset
  1. Paljonko Roblox maksaa?
  2. Mihin Roblox koodi syötetään?
  3. Mistä Roblox lahjakortteja sää?
  4. Miten voi ostaa Robuxia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up