Kuinka paljon tallennustilaa Genshin Impact vie PC:llä ja Androidilla

Genshin vaikutus se on jatkuvasti laajeneva peli, joten pelaajat ihmettelevät kuinka paljon varastointi käyttää PC:tä. Tämä miHoYon kehittämä toiminta-roolipeli julkaisee säännöllisesti uusia bannereita, tapahtumia ja festivaaleja. Koska kyseessä on ilmainen peli, pelaajamäärä kasvaa päivä päivältä. Uusien pelaajien innostamiseksi ja vanhojen pelaajien kiinnostukseksi kehittäjät lisäävät uusia osia jo valtavaan karttaan. Tämä kasvattaa sen kokoa ja tässä oppaassa keskustelemme kuinka paljon tilaa tarvitaan tämän pelin asentamiseen tietokoneellesi.

Genshin Impact -tallennustilan vaatimukset

Tämän pelin asentamiseen tarvittava tila kasvaa jokaisen uuden Tevyat-kartan lisäyksen myötä. Viimeisimmissä 3.2-päivityksissä kehittäjät ovat lisänneet uusia pelattavia hahmoja sekä uusia laajennuksia Sumeru Desertille.
Jos olet uusi pelin käyttäjä, tarvitset tietokoneellesi huikeat 51 Gt tallennustilaa Genshin Impactin asentamiseen. Lisäksi tarvitset ylimääräistä tilaa tiedostojen asentamiseen dekompressio. Nämä ovat väliaikaisia ​​kopioita, jotka peli luo asennuksen yhteydessä uuteen paikkaan levyllä. Voit kuitenkin pienentää pelin kokoa, kun se on asennettu. varten mobiili pelaajat, pyydät 17GB ilmaista tallennustilaa Android-laitteellasi. Pelaajien valitusten vuoksi kehittäjät ovat lisänneet peliin ominaisuuden, jossa tämä on mahdollista poista käyttämättömät tiedostot. Sitten voit poistaa Selostus kielitiedostot, joita et käytä. Nämä tiedostot vievät 8–9 Gt tilaa, joten voit puhdistaa ne päivityksiä varten. Uuden version 3.4 julkaisun myötä 18. tammikuuta 2023, tarvittava tallennustila kasvaa, joten varmista, että vapautat tilaa laitteellasi. Varmista tallennustilan lisäksi, että olet tarkistanut tämän pelin asennuksen järjestelmävaatimukset. Siinä on se, kuinka paljon tallennustilaa Genshin Impact vie tietokoneessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka siirtää se toiselle asemallekäy meillä Genshin Impact -osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up