Kuinka parantaa myrkkyä Elden Ringissä

Elden Ring on ehdottomasti kaikkien aikojen paras Soulslike. Peli sisältää kaiken, mikä voi pitää sinut mukana sen yksityiskohtaisen pelimekaniikkansa ansiosta. Taistelusta puheen ollen, kartalla odottavat sinua vaikeasti voitettavat pomot. Useimmat näistä vihollisista aiheuttavat valtavia vahinkoja aiheuttamalla negatiivisia tilavaikutuksia. Myrkyttää se on yksi sellainen debuff, jolla voit saada aikaan. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka haluavat Paranna myrkkyä Elden Ringissä, niin tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun saadaksesi tietää, kuinka myrkkyä voidaan parantaa.

Table
 1. Mitä voit tehdä parantaaksesi myrkkyä Elden Ringissä?
  1. Käytä neutraloivia boluksia parantaaksesi myrkkyä Elden Ringissä
  2. Hanki "Cure Poison" -loitsu.

Mitä voit tehdä parantaaksesi myrkkyä Elden Ringissä?

Kohtaat kovempia vihollisia edistyessäsi. On olemassa mahdollisuuksia, että saat myrkytyksen jostakin niistä. Myrkytyksen jälkeen a mittari ilmestyy näytölle, joka täyttyy ajan myötä. Kun täytetty, terveytesi on ne alkavat myydä loppuun, kunnes baari tyhjenee. Voit ehdottomasti haluta välttää tämän tilavaikutuksen. Joten, näin voit parantaa myrkkyä:

Käytä neutraloivia boluksia parantaaksesi myrkkyä Elden Ringissä

Neutraloivat bolukset se on kulutustavara, joka antaa pelaajille joitain buffeja. Sisältää HP:n palauttamisen tai joidenkin negatiivisten tilavaikutusten poistamisen. Nyt on useita tapoja, joilla voit saada neutraloivia boluksia ja parantavaa myrkkyä Elden Ringissä. Täällä he ovat:

 • Osta se 600 riimua alkaen a Nomadikauppias löydettiin rannikkoluolasta kaakkoon.
 • Sen voi ostaa antamalla Bell Bearing Medicine Peddler to Kaksosneitojen kuoret kohtaan Pyöreän pöydän pitäminen.
 • Lisäksi voit luoda neutraloivia boluksia a Gunsmithin keittokirja. Lisäksi tarvitset myös seuraavat askartelumateriaalit:
  • 1x ruoho
  • 1x luolasammal
  • 1x Big Dragonfly Head

Hanki "Cure Poison" -loitsu.

Toinen tapa parantua on saada a "Cure Poison" -loitsu. Tämän loitsun tekeminen vaikutuksen aikana parantaa myrkkyä Elden Ringissä. Asiattomille tämän loitsun myy Veli Corhyn pyöreän pöydän ääressä 1000 riimulle. Tämä NPC muuttaa kuitenkin sijaintinsa Altus Plateauksi, kun hän kohtasi Rennala, täysikuun kuningatar. Kuten useimmat loitsut, sinulla on oltava 10x usko tehdä Cure Poison -loitsu. Tämä kattaa kaiken myrkyn parantamisesta Elden Ringissä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Elden Ring -oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up