Kuinka parantaa suojausta League Of Legendsissä?

Koska League of Legends on MOBA-peli, se vaatii pelaajalta tottumista pelaamiseen kilpailuympäristössä. Vastustajat voivat yrittää voittaa sinut useilla tavoilla. Siksi on tärkeää, että pidät silmällä kaikkialla. Suojaus se on olennainen tekniikka, joka sinun pitäisi tietää pelatessasi League of Legendsiä. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka haluavat oppia lisää tästä tekniikasta, muista lukea tämä opas loppuun.

Mikä on Ward?

Ennen kuin yrität hallita taitoa, on parasta tutustua siihen etukäteen. Asiattomille kartan tumma sumu tunnetaan nimellä Sodan sumu. Se voi auttaa pelaajaa piiloutumaan tehokkaasti. Olipa kyseessä sinä tai vihollisesi, kuka tahansa voi hyödyntää tätä paksua sumua. Mestarit, kyvyt, tornit ja suoja voi poistaa sodan sumun. Ne ovat kuitenkin kaikki väliaikaisia ​​menetelmiä, lukuun ottamatta osastoa.

Leaguessa Ward on esine, joka voi poistaa sodan sumun paljon tehokkaammin kuin muut taidot. Voit ostaa 4 erilaista osastoa, jotka sisältävät:

  • Hiljainen suojaus
  • Valvontaosasto
  • Zombie Ward
  • Kaukonäköisyyden muutos

Tällaisissa peleissä vihollisesi sijainti voi auttaa sinua saamaan etua. Joten on tärkeää, että pelaaja kehittyy Wardingissa League of Legendsissä.

Kuinka parantaa Wardingissa Leaguessa

Nyt kun tiedämme, miksi suojaus on tärkeää, tässä on joitain vinkkejä ja temppuja suojaustaitojen parantamiseksi:

  • Pelissä on 3 vaihetta, jotka sisältävät alku-, keski- ja loppujakso. Sinun tulee aina luottaa rohkeuteen ja sijoittaa suoja sieltä, missä ajattelet viidakoita He aikovat gank. Vastustajat odottavat todennäköisemmin ja löytävät parhaan tavan aloittaa.
  • Koska muut pelaajat voivat havaita ja tuhota osastot, varmista, että asetat ne vaikeasti löydettävään paikkaan. Voit esimerkiksi sijoittaa osaston osoitteessa pensaan reuna. Tämä paljastaa alueen huomattavasti ja saat paremman näkymän.
  • Sillä välin Polku, on mahdollista, että vihollinen hyökkää kimppuun. Näissä tapauksissa yritä vain asettaa suoja seinän yli. Tämän avulla voit paljastaa huipulla olevan vihollisen sijainnin.
  • Ajattele aina kaikkia mahdollisia vihollisen sisäänkäyntejä. Ja sen perusteella aseta seurakunta League of Legendsiin.

Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Wardingiin League of Legendsissä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme LoL-oppaat Relow Gameissa.

Table
  1. Mikä on Ward?
  2. Kuinka parantaa Wardingissa Leaguessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up