Kuinka pelata Fortnite GeoGuessr?

Niille, jotka eivät tiedä, GeoGuessr on loistava peli, joka testaa maantieteen taitojasi. Sinut heitetään satunnaiseen paikkaan, jonka jälkeen sinun on käytettävä havainnointitaitojasi. Sinun on tunnistettava kyseinen sijainti ja merkittävä se minikartta. Se näyttää niin yksinkertaiselta, mutta sitä se ei ole. Vaikka GeoGuessr:n sijainnit ovat todellisia paikkoja Maa, siellä Fortnite GeoGuessr leviää virukseksi internetissä. Se testaa varmasti pelaajien uskollisuutta suosittua Battle Royale -pelisarjaa kohtaan. Katsotaanpa kuitenkin, mitä Fortnite GeoGuessr todella on ja kuinka sitä pelataan.

Vaiheet Fortnite GeoGuessr -pelaamiseen?

Fortnite GeoGuessr:ssä on sijainteja alkaen fortnite kartat oikeiden paikkojen sijaan. Olet ehkä jo arvannut sen, mutta siellä on niin paljon muuta. Tätä peliä voi pelata yksin vain Fortnite-tietojesi testaamiseksi tai tiimisi kanssa hauskanpidon ja kilpailun vuoksi. Näin pelaat Fortnite GeoGuessr:tä:

  • Käynnistä se napsauttamalla tätä linkki. Lisäksi sinut ohjataan verkkosivustolle, jolla voit pelata tätä peliä.
  • Valitse nyt kartta alla olevasta karttojen luettelosta lajiteltuina Luvut ja vuodenajat paikassa Fortnite GeoGuessr.
  • Voit valita Täydellinen tarinakartta satunnaistajaa varten. Tämä asettaa sinut mihin tahansa Fortniten minkä tahansa luvun tai kauden satunnainen sijainti.
  • Sitten sinut ohjataan sijaintiin valitulla kartalla. Sinun tarvitsee vain tarkkaile sitä ympäristöä täysin.
  • Tarkista joitain vihjeitä, kuten a lähellä jokea tai vuorta. Näin ollen sinun on kiinnitä tai merkitse sijainti kartalle pisteitä Fortnite GeoGuessr:ssä.
  • Voit jopa lähennä, loitonna tai vedä minikartta paremman näkökulman vuoksi.
  • Kun olet merkinnyt sijainnin, napsauta Arvaus -painiketta tarkistaaksesi, teitkö sen oikein.

Tämä kattaa kaiken Fortnite GeoGuessr -pelaamisesta. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Fortnite oppaat Relow Gameissa.

Table
  1. Vaiheet Fortnite GeoGuessr -pelaamiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up