Kuinka pelata Goose Goose Duckia

Goose Goose Duck on helppo peli, mutta jos kokeilet Classic+ -tilaa, haluat oppia pelaamaan. Tämä peli tarjoaa sinulle erilaisia ​​tiloja, jotta jokaisella on jotain nautittavaa. Ja jos pidät pienestä monimutkaisuudesta, pelin tarjoamat useat sivuroolit parantavat kokemustasi. Mutta niiden ymmärtäminen voi joskus olla myös hämmentävää. Joten tässä on aloittelijan opas Goose Goose Duckin pelaamiseen.

Kuinka pelata Goose Goose Duckia

Seuraavat vinkit auttavat sinua pelaamaan ja parantamaan tätä peliä hetkessä.

 • Ymmärrä roolisi: Mitä tulee Goose Goose Duckin pelaamiseen, ensimmäinen ja tärkein asia, jonka voit tehdä, on tietää, mitä hahmosi tulee tehdä. Ja helpoin tapa saada se selville on pelata opetusohjelmaa. Pelissä on lyhyt ja helposti ymmärrettävä opetusohjelma sekä hanhille että ankoille. Tässä on yhteenveto:
  • Hanhi: Suorita tehtäviä nopeasti selvittämällä, keitä ankat ovat. Voit voittaa, jos kaikki tehtävät on suoritettu tai jos poistat ankat.
  • Ankat: Poista kaikki hanhet pelistä. Sinun täytyy pelata varkain ja saada joukkuetoverisi uskomaan sinua etkä joudu putoamaan.
 • Kun ymmärrät yllä olevien hahmojen esittämisen, muiden roolien oppiminen on helpompaa. Joitakin muita rooleja ovat mm.
  • Tee Tee: Pelaa epäluuloisesti ja pyydä hanhet äänestämään sinut pois. Sinä voitat; ne eliminoivat sinut.
  • Kyyhkynen: Tartuta kaikki pelin hanhit välttäen samalla ankkojen tappamista.
  • Korppikotka: Syö hanhien ruumiita voittaaksesi.
 • Yllä olevat olivat vain joitain neutraaleista rooleista, ja suosittelen, että tutustut oppaaseemme Kaikki roolit tietääkseen heistä enemmän.
 • Tunne eri pelitilat: On 5 erilaista tilaa tässä pelissä. Joten olisi apua, jos muutat pelityyliäsi vastaamaan pelaamaasi tilaa. Voit esimerkiksi äänestää ajattelemattomasti hanhia kerran pelatessasi Classicia. Mutta Classic+:ssa, jossa sivuroolit tulevat esiin, sinun on otettava huomioon paljon enemmän tekijöitä. Et voi ilmoittaa jostain vain siksi, että näit hänet ruumiin vieressä. Se voi olla Dodo, joka yrittää eliminoida itsensä, tai ankka, joka yrittää reagoida rikospaikalla.
 • Neutraalit roolit eivät tee sinua hulluksi: Vaikka tämä ei ehkä kuulostakaan hyödylliseltä neuvolta, kuuntele minua. Rooleilla, kuten Dodo, Vulture, Pigeon ja Falcon, on erilliset kriteerit, jotka saavat ne voittamaan. Joten jos roolisi tuntuu vaikealta pelatessasi muutaman ensimmäisen kerran, saatat tuntea houkutusta liittyä hanhien joukkoon ja pelata ankkoja vastaan. Mutta se asettaa Ducksin epäedulliseen asemaan, ja se voi pilata pelin kaikille.
 • Ole tarkkaavainen muille: Kuten Goose, päätavoitteesi on suorittaa tehtävät mahdollisimman nopeasti. Mutta pelkkä tehtävien tekeminen voi tehdä sinusta helpon kohteen ankoille. Tämä johtuu siitä, että saatat olla erittäin keskittynyt niiden suorittamiseen ja kävellä pois itse, jolloin ankan on helppo tappaa sinut. Siksi muista kiinnittää huomiota myös siihen, mitkä pelaajat pelaavat yhdessä, mitä alueita he kulkevat, mitä tehtäviä on suoritettu ja paljon muuta. Tämä auttaa sinua yhdistämään palat ja löytämään ankat.
 • Tiedä milloin äänestää, kutsua kokouksia tai ohittaa: Kokouksen kutsumiseksi ei aina tarvitse odottaa ilmoitusta. Kaikissa tämän pelin kartoissa on tietty alue, jossa voit kutsua kokouksen. Mutta liikakäyttö on myös väärin. Muista siis kerätä riittävästi tietoa epäillystä raportoidessasi tai kutsuessasi kokouksen koolle. Ja jos et ole varma, kuka epäilty on, voit ohittaa äänestyksen, vaikka joku muu olisi ilmoittanut heistä.
 • Tämä kattaa tämän aloittelijan oppaan Goose Goose Duckin pelaamiseen. Lisätietoja tästä pelistä saat tutustumalla muihin oppaihimme kuinka monta pelaajaa voi olla aulassa, kuinka muuttaa nimeäsiJa kuinka vaihtaa väriä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up