Kuinka pelata Overwatch 2:ta Macilla?

Overwatch 2 on suosittu nopeatempoinen moninpeli, jonka on kehittänyt Blizzard Entertainment. Jossa voit leikkiä ikonin sankareina 35 sankarin luettelo. Tästä pelistä vielä hauskempaa tekee se, että jokaisella OW2:n sankarilla on omat vahvuutensa ja kykynsä, joita he voivat hyödyntää. Vaikka pelaajat kaikkialla maailmassa nauttivat tästä pelistä, ei ole epäilystäkään, kuinka menestyksekkäästi se jatkaa edeltäjiensä perintöä. Koska se on monialustainen peli, jota voi pelata Nintendo Switch, PlayStation, Xbox ja PC, Mac-käyttäjät tuntevat olonsa ulkopuolelle jätetty. Ne, joilla on Mac-järjestelmä, ihmettelevät, onko mitään tapaa pelata tätä peliä. Jos olet yksi niistä pelaajista, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun asti ja tietää, voitko pelata Overwatch 2:ta Macilla.

Table
  1. Voitko pelata OW2:ta Macilla?
    1. Käytä Booststeroidia pelataksesi OW2:ta Macilla
    2. Käytä Windowsin emulaattoreita

Voitko pelata OW2:ta Macilla?

Kuvan lähde - FDGod (YouTube) Valitettavasti Overwatch 2 ei ole pelattavissa macOS:ssä. Kehittäjät eivät ole koskaan julkaisseet tätä peliä Mac-järjestelmille tuntemattomista syistä. Blizzard ei myöskään aio julkaista sitä Mac-käyttäjille aikaisemmin. On kuitenkin olemassa joitakin kiertotapoja, joiden avulla voit pelata Overwatch 2:ta Macilla. Näin voit tehdä.

Käytä Booststeroidia pelataksesi OW2:ta Macilla

boosteroidi on pilvipelipalvelu, jolla voi pelata pelejä Windowsilla, Linuxilla, Androidilla ja jopa Macilla. Se on edullisin tapa pelata Overwatch 2:ta, sillä Macin järjestelmävaatimuksilla ei ole väliä Boosteroidia käytettäessä. Sinun ei myöskään tarvitse ladata Overwatch 2:ta, joten tallennusongelmia ei ole. Ainoa mitä tarvitset on hyvä internetyhteys.

Käytä Windowsin emulaattoreita

Voit myös käyttää Windows-emulaattoreita, kuten Rinnakkaiset käyttää Windowsia macOS:ssä. Tämän jälkeen voit ladata ja pelata Overwatch 2:ta Macin emulaattorien luomassa Windows-ympäristössä. Muista myös, että Parallels on ensiluokkainen Windows-emulaattori. Varmista, että sinulla on a Intelin piirisarja laitteessasi, kuten tämä emulaattori se ei toimi M1- ja M2-siruilla.
Näin voit pelata Overwatch 2:ta Macilla. Sillä välin olet täällä, muista tutustua OW2Wiki Relow Gameissa saadaksesi tarkempia tietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up