Kuinka pelata Rebirth Islandia Warzone 2 Relow Gameissa

Rebirth Island on ollut yksi Warzone-pelaajien rakastetuimmista. Se oli yksi vuoden 2020 pelin suosituimmista kartoista. Yksi syy oli se, että se oli paljon pienempi ja soveltui lähitaisteluihin. Koska siinä oli myös Resurgence-tila, mikä tarkoitti, että pelaajilla oli rajoittamaton määrä respawneja verrattuna Battle Royale -tilaan. Tämä on saanut monet fanit miettimään, kuinka pelata Rebirth Islandia Warzone 2:ssa. Jos olet yksi heistä, näytämme sinulle, kuinka se on mahdollista.

Onko Rebirth Island saatavilla Warzone 2:ssa?

Kausi 02 käynnistyy helmikuun 15. päivänä. Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja. pic.twitter.com/G80TiutG62
- Call of Duty (@CallofDuty) 18. tammikuuta 2023 Toistaiseksi Rebirth Island ei ole saatavilla Warzone 2:ssa. Kartta ei ollut paikalla, kun peli julkaistiin marraskuussa 2022. Joidenkin vuotojen mukaan Rebirth Islandin sanotaan kuitenkin ilmestyvän, kun Warzone 2:n kausi 2 ilmestyy. julkaistaan ​​15. helmikuuta 2023. Vaikka se ei todellakaan ole sama kartta, johon fanit ovat rakastuneet, se on silti suunnilleen samankokoinen kuin Rebirth Island.
Lue myös: Resurgence Map Leaks Warzone 2

Kuinka pelata Rebirth Islandia Warzone 2:ssa

Vaikka karttaa ei ole saatavilla, siinä on tila, joka edustaa pientä karttaa ja lähitaistelua Warzone 2:ssa. Sitä kutsutaan Mini Royale Triosiksi ja se kestää vain 12-15 minuuttia. Sillä on pienempi alue ja se on nopeampi kuin Battle Royale. Vaikka et saa rajattomasti respawneja, se on silti lähimpänä Resurgence-tilaa. Se voi ehdottomasti pitää COD-pelaajat kiireisinä, kunnes Warzone 2:n kausi 2 julkaistaan ​​virallisesti helmikuun puolivälissä. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rebirth Islandin pelaamisesta Warzone 2:ssa. Toivomme, että tämä opas on pystynyt vastaamaan kaikkiin epäilyisiisi. Jos haluat lisää peleihin liittyviä juttuja, katso kaikki parhaat meta-aseet Ja pääsiäismunia Warzone 2:ssa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Onko Rebirth Island saatavilla Warzone 2:ssa?
  2. Kuinka pelata Rebirth Islandia Warzone 2:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up