Kuinka pelata Tic Tac Toea mobiililaitteella ja Switchillä

Vanhoista ja suloisista muistoista nauttiva Tic Tac Toe oli klassinen lapsuuden peli useimmille ihmisille. Lapsuudessa jouduimme tuhlaamaan vaikeita sivuja, mutta nykyään voimme toistaa sen eri laitteilla helposti. Tunnetaan myös nimellä Ristit ja Nollat ​​tai O:t ja X:t, on olemassa useita tapoja pelata tätä peliä. Voit pelata yksin tai ystäviesi kanssa online-moninpelissä. Mutta onko olemassa hyviä valintoja Nintendo Switchille ja iOS- tai Android-laitteille? Tutustu oppaaseemme saadaksesi tietoa Tic Tac Toe -pelaamisesta mobiililaitteella ja Switchillä.

Kuinka pelata Tic Tac Toea mobiililaitteella ja Switchillä

Ennen kuin aloitamme, Nintendo Switch -pelaajille ei ole monia vaihtoehtoja pelata Tic Tac Toea. iOS- ja Android-alustoilla on kuitenkin saatavilla monia mobiilipelejä. Aloitetaan kuitenkin Nintendo Switch Ensimmäinen:

Tic-Tac-kirjaimet

Tässä on Tic-Tac-Toe-pohjainen yhden pelaajan logiikkapulmapeli POWGI-kehittäjiltä. Sinun on varmistettava, että pysty- tai vaakaviivalla ei ole enempää kuin kaksi X:ää ja O:ta. Tavoitteena on yksinkertaisesti varmistaa, että yhdellä rivillä tai sarakkeella ei ole enempää kuin kaksi samaa kirjainta. Vaikka tämä peli on ensisilmäyksellä helppoa, sen ymmärtäminen voi olla hieman hankalaa. Kun edistyt, avaat lisää kirjaimia ja raaputat päätäsi haastavien pulmien yli. Se on kuitenkin hauska peli, joka perustuu Tic-Tac-Toe-peliin ja voi aiheuttaa riippuvuutta.

Tässä on nyt vinkkimme Tic-Tac-Toen pelaamiseen yksin mobiililaitteet:

Tic Tac Toe -peli 2 pelaajalle: XOXO

Tic Tac Toe XOXO 2 pelaajan peli on pulmapeli, joka on saatavilla iOS JA Android laitteet, molemmat. Perinteisten kolmen ruudukon lisäksi tässä pelissä on suuret ruudukot, jotka merkitsevät siirtoasi. Voit pelata jakamalla näyttöä tai pelata verkossa. Voit myös valita useita vaikeustiloja ja haastaa tekoälyn. Vaikka perinteinen peli voi olla hieman ennustettavaa, suuremmat ruudukot voivat tarjota hieman haastetta.

Tic Tac Toe hehku

Kuten nimestä voi päätellä, Tic Tac Toe Glowilla on viileä ja funky tunnelma heidän peliinsä. Toisin kuin normaali muotoilu, siinä on moderni ja trendikäs muotoilu. Yksi tämän pelin kohokohdista on sen tekoäly tai tietokone, koska se on erittäin arvaamaton. Mutta voit alentaa vaikeusastetta tai pitää sen maksimissaan mieltymystesi mukaan. Se on saatavana molemmissa Android yhtä hyvin kuin iOS laitteet.

Tris (Google)

Tic Tac Toe Googlessa on epäilemättä saavutettavin ja helpoin tapa pelata Tic Tac Toea. Voit pelata sitä Android- tai iOS-laitteillasi yksinkertaisesti etsimällä sitä selaimellasi tai tekemällä haun. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa sovellusta pelataksesi tätä peliä. Jos tallennustila on vähissä, tämä voi olla loistava tapa pelata tätä peliä. Voit vaihtaa eri vaikeustasojen välillä ja myös pelata ystäväsi kanssa. Vaikeustiloista puheen ollen, Google Tic Tac Toe on myös a mahdoton tila jota on aika vaikea voittaa.

Siinä on kaikki Tic Tac Toen pelaamisesta mobiililaitteella ja Switchillä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuin pelaa miinakenttää, kuinka voittaa 2048, parhaat google pelit pelattavaksiJA Lisäksi mobiili & Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka pelata Tic Tac Toea mobiililaitteella ja Switchillä
    1. Tic-Tac-kirjaimet
    2. Tic Tac Toe -peli 2 pelaajalle: XOXO
    3. Tic Tac Toe hehku
    4. Tris (Google)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up