Kuinka pelata Tunnel Rushia lukitsemattomana, kun on tylsää koulussa

Pelaajat etsivät usein "lukitsemattomia pelejä", koska heidän koulunsa tai toimistonsa/työpaikkansa ei salli pelien lataamista Steamin, Epicin jne. kautta. Jos tällaisessa tilanteessa haluat pelata Tunnel Rushin kaltaista peliä, koska olet kyllästynyt ja haluat pelata sitä lukitsemattomalla selaimella, tämä opas auttaa sinua.

Table
  1. Tunnel Rush avattu PC:lle
    1. Kuinka pelata Tunnel Rushia?
    2. Tunnelin juoksuvinkkejä

Tunnel Rush avattu PC:lle

On olemassa useita sivustoja, joiden avulla voit pelata Tunnel Rush Unblocked. Voit mennä github linkkitai voit avata tiedoston sites.google.com "Tunnel Rush Unblocked Games World" ja "Unblocked Games 76" -sivulla pelataksesi myös niitä. Hae vain avainsanaa Tunnel Rushilla ja löydät ne.

Kuinka pelata Tunnel Rushia?

Tunnel Rush on nopeatempoinen peli, joka testaa käden ja silmän koordinaatiota, ennustustaitojasi ja reaktionopeuttasi. Tässä 3D-kokemuksessa liikut tunnelimaisen rakenteen läpi, joka on täynnä värikkäitä lohkoja. Vaikka tämä tunneli on täynnä punaiset esteet. Tavoitteesi on matkustaa mahdollisimman pitkälle kohtaamatta esteitä. Kun edistyt, nopeudesi kasvaa, mikä vaikeuttaa väistämistä. Tämä lisää hieman intensiteettiä peliin. Lisäksi voit myös kerätä kolikoita matkan varrella lisätäksesi huippupisteeseesi. TO väistää esteitä, voit liikkua vasemmalle tai oikealle käyttämällä:

  • A/D-näppäimet
  • Vasen/oikea näppäin

Voit pelata tätä peliä menemällä sivustolle tai asentamalla sen a laajennus sinun Google Chrome -selain. Sitten voit käyttää sitä Laajennus-painikkeen kautta näytön oikeassa yläkulmassa.

Tunnelin juoksuvinkkejä

Vaikka tämä peli on helppo ymmärtää, siinä on jyrkkä oppimiskäyrä. Tässä on kuitenkin joitain suosituksiamme päästäksesi pidemmälle Tunnel Rush Unblockedissa:

  • Pelin alkuvaiheessa liiku esteiden vastakkaiseen suuntaan.
  • Opi esteiden muodot kullakin tasolla ja miten ne liikkuvat.
  • Jos este tulee sinulle liian nopeasti, keskeytä se nopeasti painamalla välilyöntinäppäintä. Tämä antaa sinulle aikaa miettiä seuraavaa siirtoasi.

Siinä kaikki tunnel Rush Unblocked -pelin pelaamiseen. Tutustu luetteloomme Parhaat selainpelit päällä RelowGame pelata muita hauskoja pelejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up