Kuinka poistaa Cuff-dialogi käytöstä Forspokenissa?

Eksynyt Athian tuntemattomaan maailmaan joudut kohtaamaan erilaisia ​​tuntemattomia olentoja. Nämä häikäilemättömät viholliset eivät tuhoudu iskuilla, tarvitset jonkinlaisen isomman varusteen käsitelläksesi niitä. No, käytät ehdottomasti a Mansetti (Rannekoru), joka on voimasi lopullinen lähde. Pystyt suorittamaan hämmästyttäviä parkour-temppuja ja heittämään tuhoisia taikaloitsuja voittaaksesi vihollisesi. Ainoa haittapuoli on kuitenkin se, että Cuff puhuu paljon ja ärsyttää jonkin ajan kuluttua. On kuitenkin olemassa tapa, jonka kautta voit saada Cuffin puhumaan vähemmän vähentämällä hänen vuoropuheluaan vuonna Abandoned. Mietitkö miten? Katso tämä opas tietääksesi.

Kuinka saada Cuff puhumaan vähemmän Forspokenissa?

Väsymättömästi puhuva mansetti voi vaikeuttaa keskittymistä ärsyttävillä dialogillaan. Näissä tapauksissa on tarpeen jotenkin saada hänet puhumaan vähemmän. Näin vähennät Cuff-valintaikkunan mahdollisimman pieniksi Forspoken-asetuksiin:

  • Kun olet päävalikkonäytössä, siirry peliin Asetukset.
  • Myös navigoi ja napsauta Esteettömyys muodossa.
  • Vieritä sieltä alas ja etsi tiedosto Mansetin asetukset jonka alta löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja.
  • Sinun tarvitsee kuitenkin vain muuttaa Mansetin chat-asetus minimiin.
  • Tämä saa mansetin harvoin puhumaan Forspokenia.
  • Lisäksi on muita asetuksia, kuten Matala, oletus tai korkeampi joka voi säätää Cuffin dialogeja vastaavasti.

Puhuvasta rannekorusta ei ole epäilystäkään suurta hyötyä, mutta sen sarkastinen kommentti leikkaa myös satunnaisten skenaarioiden väliin. Mutta älä huoli, Cuffin dialogin vähentäminen Forspokenissa antaa hänelle mahdollisuuden opastaa sinua taistelujen välillä. Et luultavasti halua missata taistelun perusteita, eikö niin? Tämä kattaa kaiken siitä, kuinka vähentää Cuff-vuoropuhelua Forspokenissa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Hylätyt oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up