Kuinka puhdistaa muistomerkit Break In Forspokenista

Forspokenissa on monia tehtäviä, jotka pitävät sinut kiireisenä tuntikausia. Päätavoitteesi on kuitenkin voittaa Tantas hinnalla millä hyvänsä ja palauttaa Athian rauha. Niin helpolta kuin se ei kuulostakin, tarvitset paljon taitoja ja kykyjä tehdäksesi sen. Ja tässä tapauksessa muistomerkkien rikkominen korruptiolta tekee tempun. Nämä ainutlaatuisen muotoiset pilarit sisältävät lisävoimia ja muita palkintoja, jotka voivat auttaa Freyä hänen seikkailunhaluisella matkallaan. Joten, ilman pitkiä puheita, katsotaanpa kuinka voit poistaa monumentteja Forspokenista helposti.

Kuinka tyhjentää kaikki muistomerkit Forspokenista?

Kuvatekstit: Manugames92 Forspokenissa muistomerkkien poistamiseksi sinun on löydettävä ne ja poista The Break korruptoimalla ne. Tämä voidaan tehdä hyökkäämällä muistomerkin pohjaan Slice-hyökkäyksillä. Kuten Rage Slice, Blast Slice & Slice. Pelaajien on lyötävä sitä, kunnes korruptio katoaa. Kun se on valmis, se laukaisee välikohtauksen, jossa Frey imee uusia kykyjä ja tilastotehosteita. Joten mene eteenpäin, avaa karttasi ja aloita palkintojen kerääminen näistä monumenteista.
Lue myös | Kaikki saavutukset ja palkinnot putosivat
Kaikkien veistosten lukituksen avaaminen alkuvaiheessa ei vain voi auttaa sinua tutkimaan maailmaa, vaan myös edetä nopeasti pelin läpi. Ensimmäisen muistomerkin tyhjentäminen antaa sinulle Pyhiinvaellus: Aloitettu tulos. Ja heidän kaikkien rikkominen korruptiosta palkitsee sinut Pyhiinvaellus: Asiantunteva oivallus. Niiden saavuttaminen on kuitenkin melko vaivalloista, koska niitä löytyy enimmäkseen kohotetuilta alustoilta. Mutta älä huoli täällä, Freyn Parkour-taidot tulee varmasti tarpeeseen. Joten on suositeltavaa, että avaat taidot ensin mahdollisimman pian ja lähdet sitten metsästämään. Niille, jotka eivät ole tietoisia, on jopa 50 heistä hajallaan Athian maailmaan. Tämä kattaa kaiken siitä, kuinka voit poistaa ja poistaa häiriöiden korruption Forspokenin monumenteista. Kun olet täällä, tarkista se kuinka matkustaa nopeasti pelissä. Tutustu myös taisteluvinkkejä ja temppuja aloittelijoille.

Table
  1. Kuinka tyhjentää kaikki muistomerkit Forspokenista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up