Kuinka pysäyttää fanit ja jatkaa elämää

Tuuletin High On Lifessa he ovat ympäristöesteitä ja pelaajat etsivät tapoja pysäyttää ne. Tässä Justin Roilandin ja Squanch Gamesin komediaampujapelissä joudut kohtaamaan G3-alien huumekartellin. He ovat tunkeutuneet maan päälle ainoana tarkoituksenaan tehdä ihmisistä huumeita. Nyt on sinun ja äskettäin löytämäsi puhuvan aseesi, Kenny, tehtävänä pelastaa ihmiskunta. Tällä avaruusmatkalla kohtaat monia esteitä, kuten pyöriviä tuulettimia. Tämä opas kertoo sinulle kuinka ohittaa fanit High on Lifessa.

Kuinka pysäyttää fanit High On Lifessa (voittaa ne)

Talking Gun Kenny on kotoisin Gatlian lajit ja on muitakin. Jokaisella niistä on a Vaihtoehtoinen taito voittaa erilaisia ​​esteitä pelissä. Pysäyttääksesi High On Lifen fanit, sinun on hankittava Sweezy ja käytettävä hänen Time Bubbles -kykyään ajan hidastamiseen. Tällä tavalla voit helposti ohittaa nämä pyörivät tuulettimet. Mutta Sweezyn hankkiminen ei ole helppo tehtävä. Sinun on voitettava pomo nimeltä Douglas. Näin voit tavoittaa tämän pomon ja saada Gatlianin.

  • Voittamisen jälkeen 9-torg, voit valita kahdesta koosta al Koko 5000. Valita Douglas ja portaali avautuu Maan satama.
  • Tämä on laaja aavikko ja tarvitset Kennyn Maapallon laukaus ja Knifeyltä Rintareppu edetä.
  • Tehtävän suorittamisen jälkeen saavut Dregin kaupunki. Sieltä löytyy Douglasin päämaja ja voita hänet pelastaaksesi Sweezyn.
  • Ainoa tie ulos tästä päämajasta on pyörivän tuulettimen kautta. Täällä opit käyttämään Sweezy's Time Bubble -kykyä pysäyttämään fanit High on Lifessa.

Sen jälkeen näillä faneilla on enimmäkseen Luglox-arkut heidän takanaan. Ne sisältävät keräilyesineitä ja arvokasta pesoa, pelivaluutta, joten sinun on hankittava tämä Gatlian pian. Tässä on kyse fanien pysäyttämisestä High on Lifessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka lisätä maksimaalista terveyttävierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up