Kuinka rakentaa portti Sons of the Forestissa

Mietitkö, kuinka voit rakentaa portin Sons of the Forestissa? Olet oikeassa paikassa. Koska olet jumissa ystäväsi Kelvinin kanssa tässä vaarallisessa paikassa, suojaa tarvitaan kipeästi pitämään kuoret poissa. Ja sitä varten sinun on varmistettava, että sinulla on oikea perusta sen sijaan, että riippuisit pressutelttasta. Jos olet jo rakentanut tukikohdan tai majan pelissä, mutta sinulla on vaikeuksia rakentaa sen ovea, olemme täällä auttamassa. Olemme maininneet alla esittelyn, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Kuinka voin rakentaa portin Sons of the Forestissa?

Kuvatekstit: B247E Näin voit rakentaa portin helposti Sons of the Forestissa. Noudata vain alla annettuja ohjeita, niin olet valmis.

 • Ensinnäkin, mene eteenpäin ja rakentaa seinä 7 hirrestä. Aseta tätä varten tukit vaakasuoraan päällekkäin.
 • Kun olet tehnyt seinärakenteen, yksinkertaisesti tartu kirveseesi ja tule lähemmäs.
 • Nyt sinun on pakko leikkaa tukit keskeltä oven muotoonjättää tukit ylhäältä ja alhaalta perustuksia varten.
  Kuvat: B247E
 • Voit tehdä tämän yksinkertaisesti olemalla vuorovaikutuksessa lokien kanssa yksitellen ja saat tiedoston punaisella pisteviivalla leikkaamaan keskeltä pois.
 • Kun sinulla on yksinkertaisesti oven muotoinen reikä ota toinen loki ja mene lähelle ovea.
 • Ja sitten näet kehotteen leikkaa runko puoliksi tehdäksesi portin. Heti kun teet, paina vasenta painiketta hiirellä ja se on siinä.
 • Ja voila, näin voit luoda portin hyttiin tai tukikohtaan pelissä. Kun olet rakentanut oven onnistuneesti, muista kiinnittää se, jotta vältyt nukkuvien mutanttien hyökkäyksiltä. Jos yrität myös löytää tapaa lukita oma ovesi pelissä, varaudu. Pelaamme tällä hetkellä ja päivitämme tätä opasta, jos uutta tietoa tulee ilmi. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka rakentaa portti helposti Sons of the Forestissa. Ennen kuin aloitat rakentamisen, katso miten voit välttää väsymyksen tässä tappavassa metsässä. Katso myös tarkemmat tiedot osoitteessa Kevin kaverisi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up