Kuinka ratkaista ballerina-palapeli

Uusi Atomic Heart on vallannut pelimaailman myrskyllä. Peli sijoittuu vuorotellen 1950-luvulle, jolloin Neuvostoliitto edistyi suuresti robotiikassa ja tekniikassa luodakseen utopistisen yhteiskunnan. Selkeä taidetyyli yhdistettynä Bioshockin inspiroimaan taisteluun on voittava yhdistelmä, jonka Atomic Heart toteuttaa helposti. Vihjeiden etsiminen ja pulmien ratkaiseminen ovat myös olennainen osa peliä. Yksi tällainen sarja, joka näyttää saavan pelaajat tielle, on Ballerina Puzzle. Tässä on nopea opas balerinapulman ratkaisemiseen Atomic Heartissa.

Kuinka ratkaista balerinapalapeli Atomic Heartissa

Kun suoritat "Art is Sacrifice" -tehtävän, sinun täytyy löytää Petrov ja käsitellä häntä teatterissa. Ainoa asia, joka on tielläsi, ovat neljä ballerinaa, jotka sinun on asetettava tiettyyn asentoon avataksesi ovet. Tämän pulman ratkaisu löytyy asetelman taustasta. Jokaisen baleriinan takana olevaa seinää valaisevat kuolleiden ihmisten varjot ja patsaat, joiden valkoista taustaa pitkin valuu veriputki. Voit käyttää punainen painike patsaiden alaosassa a Muuta jokaisen tanssijan asentoa näyttämään siltä, ​​että he tappoivat katosta roikkuvan sauvan.
Tässä on jokainen baleriinien oikea asento alkaen käytävän sisäänkäyntiä lähinnä olevasta.

  • Croisee viidennellä sijalla, kädet kolmannella sijalla.
  • Relevé viidennellä sijalla. Peruuttaa. Kädet suorat ja löysät allongessa.
  • Asenne.
  • A la seconde, vapaat aseet.

Petroviin johtavien ovien pitäisi avautua, kun laitat ne oikeaan järjestykseen. Siinä on kaikki mitä tarvitset ratkaistaksesi balerinapulman Atomic Heartsissa. Tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka muuttaa FOV:ta Atomic Heartsissa ja vastauksia muihin Atomi sydän kysymyksiä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up