Kuinka ratkaista Keenbridge Merlinin oikeudenkäynti Tylypahkan perinnössä

Noitana tai velhona oleminen ei tarkoita vain loitsujen tekemistä, vaan myös järkesi käyttämistä. Teoksessa The Hogwarts Legacy, Kokeile Merliniä ne ovat sarja pulmia, jotka sinun on ratkaistava ja monet pelaajat juuttuvat sisälle Kenbridgen kylä. Kaikissa kokeissa sinun on käytettävä oppitunneilla oppimiasi loitsuja ja loitsuja. Lisäksi tarvitset Malvan lehdet aktivoida ne. Palkkio näiden pulmien ratkaisemisesta on sen arvoinen, joten autamme sinua ratkaisemaan ne.

Kuinka ratkaista Keenbridge Merlinin oikeudenkäynti Tylypahkan perinnössä

Merlin-oikeudenkäynnin ratkaisemiseksi Keenbridgen kylässä sinun on käytettävä Accioa ja jotakin seuraavista loitsuista:

 • Depulsoitunut
 • Wingardium Leviosa

Voit myös käyttää Perusnäyttelijät mutta se on liian ärsyttävää. Avataksesi lukituksen depulso, saattaa loppuun Professori Sharpin tehtävä 1. Kun, avata lukitus Wingardium Leviosa, saattaa loppuun Professori Garlickin tehtävä 1. Kun sinulla on yksi näistä loitsuista, voit aloittaa kokeilun. Kun Keenbridge Merlin -kokeilu on alkanut, ratkaise se seuraavasti:

 • Mene kylään ja sen ulkopuolelle Juomakauppias kärry.
 • Etsi lohkare a spiraalimuotoilu vieressä a puinen ramppi.
 • Mene kiven taakse ja käytä Depulsoitunut työntämään hänet rampin yli.
 • Jatka sitten lohkareen työntämistä käyttämällä tätä loitsua silta Merlinin prosessin vieressä aktivointipiste.
 • Työnnä lohkare toisella puolella sisään kivi reikä kohtaan Vasen sillasta.
 • Kun asetat lohkareen reikään, prosessi on valmis. Voit myös käyttää Accio siirtämään kiveä. Mutta tarvitset Depulson tai perusheittoyhdistelmän työntämään se rampin ja sillan yli. Kun olet suorittanut riittävän määrän kokeita, saat enemmän palkkiona varastotilaa varastoimaan lisää varusteita ja varusteita. Siinä kaikki, kuinka ratkaisemme Keenbridge Merlin -oikeudenkäynnin Tylypahkan perinnössä. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, vieraile sivuillamme Wiki opas tällä hetkellä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up