Kuinka ratkaista Merlinin koettelemukset kuukivipilareissa Tylypahkan perinnössä

Viidennen vuoden opiskelijana on lukuisia ainutlaatuisia pelimekaniikkoja kaikkialla velhomaailmassa. Mutta toisin kuin aritmantia- tai matemaattiset pulmat, Trials of Merlin ovat lyhyitä, aikapohjaisia ​​pulmia. Nämä erilaiset haasteet tarjoavat ainutlaatuisen ja haastavan kokemuksen. Parasta Merlin Trial Challenges -haasteiden suorittamisessa on, että se lisää myös rajoitettua Gear-paikkaa, mikä voi olla ratkaisevaa, jos haluat nousta tasolle. Mutta viime aikoina useat pelaajat ovat hieman hämmentyneitä Merlinin kokeilujen suorittamisesta pilareilla, kuutioilla tai kuukivipaloilla. Älä huoli, tutustu oppaaseemme Moonstone Pillars Merlin -kokeiden ratkaisemiseksi Tylypahkan perinnössä.

Kuinka ratkaista Merlinin koettelemukset kuukivipilareissa Tylypahkan perinnössä

Voit ratkaista Merlinin Moonstone Pillar Trials -kokeet käyttämällä Lumos loitsu jonka avaat pelin alussa. Vaikka Merlinin Kuukivipilarien kokeet saattavat tuntua monimutkaisilta, ne ovat suhteellisen helpompia kuin muut palapelit tai arvoitukset. Sinun tarvitsee vain aktivoida kaikki kolme kuukivipilaria koiperhosten tai perhosten kanssa käyttämällä Lumos-loitsua. Kun olet saavuttanut Moonstone Pillars Merlin -kokeilupaikat, voit ratkaista ne seuraavasti:

  • Käynnistä ensin Revelion loitsu löytääksesi kaikki alueen Kuukivipilarit ja koit.
  • Kun näet alueella perhosia tai yöperhosia, loitsu niiden lähelle. Näin koit voivat seurata sauvaasi.

Kuvan lähde - ConCon YouTubessa.

  • Ota sitten koit ja sauva Kuukivipilareille aktivoidaksesi ne.
  • Temppu tässä on heittää Revelion loitsu löytää perhosryhmiä. Ja käytä Lumos loitsu saada nämä perhoset seuraamaan sauvaasi.
  • Kun olet houkutellut yöperhot, suuntaa Kuukivilohkoille, pilareille tai kuutioille aktivoimaan ne.
  • Sinun on toistettava tämä prosessi vielä kaksi kertaa jäljellä olevien lohkojen tai pilareiden kanssa aktivoidaksesi ne.
  • Kun olet aktivoinut kaikki kolme, suoritat Merlin's Trials of the Moonstone Pillars -pelin Tylypahkan perinnössä.
  • Sinut palkitaan XP-palkinnolla ja edistymisellä Merlin Trialsin eri haasteissa.

Yhteensä niitä on 95 koetta Merlin jonka voit ratkaista kaikkialla velhomaailmassa. Näiden kokeiden suorittaminen voi parantaa vaihdepaikat jonka avulla voit maksimoida varastotilaa. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka avata ja suorittaa kaikki Merlinin kokeet Lisätietoja. Kun olet siinä, haluat myös tutustua meidän Tylypahkan Legacy Wiki -sivu kaikkeen peliin liittyvään. Siinä kaikki, miten ratkaistaan ​​Moonstone Pillars Merlin -kokeet Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka ratkaista Keenbridge Merlin Trial, Kokeile Hogsfieldin Upper Merliniä, kaikki Merlin-kokeet Lower HogsfieldissäJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka ratkaista Merlinin koettelemukset kuukivipilareissa Tylypahkan perinnössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up