Kuinka rekrytoida yksiköitä juhliisi Fire Emblem Engagessa

Fire Emblem Engagen yksiköiden värvääminen voi olla erittäin hyödyllistä. Pelin edetessä tapaat monia erilaisia ​​hahmoja. Mutta kaikki eivät liity sinuun heti. Jos haluat lisätä juhliisi, sinun on mentävä ylimääräinen kilometri. Joten näin voit rekrytoida ja saada yksiköitä FE Engagessa.

Kuinka rekrytoida yksiköitä Fire Emblem Engagessa

Voit värvätä suurimman osan tämän pelin hahmoista vain edistämällä tarinaa. Mutta joidenkin hahmojen kohdalla sinun on puhuttava heidän kanssaan, jotta he voivat liittyä tehtäviisi. Näin voit rekrytoida heidät FE Engageen:

 • Valitse Alear pelaajavaiheen aikana ja aseta ne hahmon viereen, jonka haluat värvätä. Tämä voi olla erilainen hahmo sen mukaan, ketä olet rekrytoimassa.
 • Joten toimintaasi varten napsauta Puhu.
 • Tämä käynnistää vuoropuhelun kahden hahmon välillä.
 • Kun olet valmis, palkkaat uuden hahmon juhliisi. Muista, että voit lisätä ne vain tiettyyn lukuun. Kun olet valmis, et voi värvätä niitä pelin loppua varten.
  Alla on luettelo kaikista hahmoista, jotka sinun on rekrytoitava manuaalisesti. Ennen kuin tarkistat luettelon, hahmoissa on joitain pieniä spoilereita (erityisesti heidän nimiään ja lukujen nimiä). Joten nyt, kun sinua on varoitettu, tässä ne kaikki:

  Valinnaisia ​​hahmoja, joita voit värvätä FE Engageen

  • John: Puhu hänelle Alearina "Budding Talent" -paralogue -tehtävässä.
  • Anne: Puhu hänelle Alearina "Salaperäisen kauppiaan" Paralogue-tehtävässä.
  • Jade: Puhu hänelle Diamantin avulla luvussa 9 A Clash of Forces.
  • Seadall: Puhu hänelle Alearin avulla luvussa 15 A Dancer in the Ruins.
  • Safiiri: Puhu hänelle Alearin avulla luvussa 19 Kuollut kaupunki.

  Tämä kattaa tämän oppaan Fire Emblem Engage -yksiköiden värväämisestä. Lisätietoja tästä pelistä saat tutustumalla muihin oppaihimme kuinka valmistaa aterioitathe luettelo kaikista uusista ja palaavista hahmoistaja jos sinä pitäisi pelata tämä peli ennen FE:3H. Ja jos tarvitset muuta apua tähän peliin liittyen, katso meidän Kiinnitä palotunnus oppaita.

  Table
  1. Kuinka rekrytoida yksiköitä Fire Emblem Engagessa
   1. Valinnaisia ​​hahmoja, joita voit värvätä FE Engageen

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up