Kuinka saada 5 tähden haluttu taso GTA 5:ssä

Grand Theft Autoa on aina kehuttu avoimesta maailmastaan ​​ja houkuttelevista juonilinjoistaan. Mutta mikään ei innosta faneja niin kuin halutun tason katsominen korkealta näytöltä. Jännitystä, joka syntyy, kun poliisit pakenevat nopealla ajoneuvolla ja samalla hyökkäämme niitä vastaan, ei voi verrata. Asiat kuitenkin muuttuvat todella vakaviksi, kun haluttujen tähtien määrä lisääntyy jatkuvasti. 5 tähden etsintätasolla sinua jahtaavat kaikki poliisi- ja sotilasajoneuvot sekä jopa kolme Police Maverickia. No, jos ajattelet kuinka saada 5 tähteä GTA 5:ssä, älä etsi enää. Näytämme sinulle, kuinka se tehdään nopeimmin!

Kuinka saada 5 tähden haluttu taso GTA 5:ssä

Halutun 5 tähden tason saaminen ei ole niin helppoa kuin luulet. NPC:n tappaminen ja poliisien hyökkääminen vie kauan ennen kuin haluat täyttää haluamasi mittarin. On myös mahdollista, että saatat kuolla prosessin aikana. GTA 5:ssä ja GTA 5 Onlinessa on kuitenkin menetelmä, joka voi saada 5 tähteä melkein välittömästi.

Sinun tarvitsee vain ajaa Fort Zancudoon Los Santosin länsipuolella. Sijainti ei kuitenkaan näy kartalla, ellet pääse lähelle. Linnoitus sijaitsee paikassa, jossa voit huomata kiitoradan kartan luoteispuolella. Sotilastukikohtaan pääsee myös maanteitse tai lentokoneella. Riippumatta sisääntulotavasta, saat välittömästi 5 tähden etsintätason, kun vartija huomaa sinut. Koska sinua ympäröivät sotilasvartijat. Parasta on käyttää Huijauksia GTA 5:lle kun käytät tätä menetelmää. Rajoittamaton terveys ja ammukset ovat näistä hyödyllisimpiä. Yksi tapa paeta alueelta turvallisesti on käyttää suihkukonetta, joka pysäköidään johonkin hallista. Vaikka matkustaminen Fort Zancudoon on välitön tapa varmistaa 5 tähden haluttu taso, se ei todellakaan ole helppoa. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka saada 5 tähteä GTA 5:ssä. Jos tämä opas auttoi sinua, tutustu muihin vinkkeihin ja temppuihin GTA 5 jakso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up