Kuinka saada Aerondight The Witcher 3:ssa

Witcher 3:lla on useita miekkoja, joita Geralt voi käyttää vihollistensa kimppuun. Aerondightissa on kuitenkin jotain erilaista, joka on esiintynyt sarjassa muitakin. Luultavasti tästä syystä monet pelaajat ihmettelevät, kuinka saada Aerondight The Witcher 3:ssa. Vaikka useimmat miekoista voidaan hankkia helposti, tätä varten sinun on suoritettava tehtävä. Koska useimmat pelaajat eivät tiedä mistä löytää tämä tehtävä, monet eivät pääse miekkaan. Jos olet täällä etsimässä miekkatehtävää, olet oikeassa paikassa. Tämä opas kattaa kaiken, kuinka saada miekka.

Kuinka hankkia Aerondight The Witcher 3 -pelissä

Kuten edellä mainittiin, edessäsi on tehtävä, jossa sinun on näytettävä viisi hyvettä. On mahdollista, että olet hankkinut joitain näistä hyveistä suorittaessasi muita sivutehtäviä aiemmin. Kuitenkin, saat Aerondightin Witcher 3:ssa, kun olet suorittanut There Can Be Only One -tehtävän Blood and Wine DLC:ssä. Voit poistaa tämän tehtävän miltä tahansa Beauclairin ilmoitustaululta tai yksinkertaisesti suunnata lähdepaikkaan Lac Celavy -järvelle. Jos et tiedä sijaintia, suuntaa itään Corvo Biancosta ja sieltä löydät järven, jonka keskellä on saari. Saarella ollessasi voit löytää sieltä elävän erakon. Hän ohjaa pelaajia tehtävässä ja kertoo heille viisi ritarillista hyvettä, jotka heidän on saavutettava. Joten jos aiot hankkia Aerondight-miekan, tarvitset seuraavat hyveet:

  • Arvo
  • Kunnia
  • Viisaus
  • Myötätunto
  • Anteliaisuus

Älä huoli, jos et ole vielä suorittanut niitä, sillä seuraava tehtävä ja vuorovaikutus haastavat sinut niiden kanssa. Siinä on kaikki Aerondightin hankkiminen Witcher 3:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin Taikuri 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up