Kuinka saada aulabbotit ja vastustajat helpommaksi CoD MW2:ssa

CoD MW2:ta pelatessaan monet pelaajat haluavat pelata bottiauloissa tai liittyä sellaiseen, jolla on helpompi vastustaja. Tähän on monia syitä, esimerkiksi haluat ehkä pelata rentoutuaksesi tai olla pelaamatta vakavasti. Mutta peli ei anna sinun pelata suoraan botteja vastaan ​​vain siksi. Joten tästä oppaasta saat selville, kuinka pääset bottien auloihin tai pelaamaan helpompia vastustajia vastaan ​​CoD Modern Warfare 2:ssa.

Kuinka saada bot-auloja CoD MW2:ssa

Paras tapa saada bottiaulat MW2:ssa on hävitä ottelut huonolla K/D-suhteella. Tämä saattaa aluksi tuntua kielteiseltä, mutta on tärkeää huijata pelin SBMM luulemaan, että olet huono pelaaja. Tässä on kaikki tavat, joilla voit saada botit tai vastustajat aulassasi helpommin:

  • pelaa huonosti: Aloitetaan perus, mutta tehokkaalla menetelmällä, pelaamalla huonosti. MW2:n SBMM tai Skill-Based Matchamking kohtaa sinut taitosi pelaajia vastaan. Ja sen laskemisessa on otettava huomioon joitain tekijöitä. Näitä ovat pelikohtaisesti saamiesi tappojen määrä, syöttösi ja kuolemasi. Joten lisää tappoa ja kuolemista vähemmän saa pelin ajattelemaan, että olet hyvä ja kohtaa sinut samantasoisia pelaajia vastaan, mutta myös päinvastoin. Jos et saa montaa tappoa tai et tiedä kuinka pelata hyvin, peli kohtaa sinut sellaisia ​​pelaajia vastaan.
  • Mutta se ei jätä sinua vastaan ​​ikuisesti helpompia pelaajia vastaan, koska pelaamalla paremmin parannat SBMM:täsi. Joten tämä menetelmä on jatkuva sykli, jossa pelataan huonosti, sitten normaalisti, pysyäkseen tietyllä tasolla.
  • Liity alemman tason ystäviisi: Tämä temppu toimii erityisen hyvin yllä olevan tekniikan kanssa. Jos pelaat huonosti ja sinulla on myös ystäviä, joiden taso on alhainen, pelissä on vielä enemmän mahdollisuuksia kohdata sinut helpompia pelaajia tai botteja vastaan.
  • Crossplay pois käytöstä: Tämä huijaus on tarkoitettu pelaajille, jotka pelaavat konsolilla. Käynnistä peli ja siirry asetuksiin. Poista sitten Tilit ja verkot -välilehdestä Crossplay-vaihtoehto. Nyt sinulla ei ole PC-soittimia auloissasi, ja sinulla on hyvä mahdollisuus, että aulat ovat täynnä botteja tai helpompia pelaajia.

Muista, että tämä opas on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Emme rohkaise pelaajia käyttämään tilismurffeja tai vastaavia taktiikoita. Nämä asiat pilaavat kokemuksen kaikille. Tämä johtuu siitä, että alemman tason pelaajat eivät voi nauttia pelistä ja jossain vaiheessa se ei todennäköisesti ole hauskaa sinulle, koska vastustajasi on liian helppo taistella. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka saada bottiaulat MW2:ssa ja taistella helpompia vastustajia vastaan. Suosittelen tutustumaan myös meidän MW2 Wiki saadaksesi apua tämän pelin vastaavista aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up