Kuinka saada Bennett Genshin Impactissa

Bennett on vahva pelattava hahmo Genshin Impactissa ja pelaajat etsivät tapoja saada se. Tässä roolipelissä voit käydä läpi valtavan Teyvat-kartan ja suorittaa tehtäviä. Näiden tehtävien aikana taistelet vihollisia vastaan, jotka vahvistuvat edistyessäsi. Voit kohdata heidät avaamalla uusia hahmoja ainutlaatuisilla kyvyillä. Tässä oppaassa kerromme, kuinka saat 4 tähden Pyro-figuuri Bennett.

Table
  1. Kuinka saada Bennett Genshin Impactissa
    1. Toivomusbannerit
    2. Paimon kauppa

Kuinka saada Bennett Genshin Impactissa

Voit saada Bennettin Genshin Impactissa kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on kautta Toivomusbannerit. Ja toinen tapa on peräisin Paimonin kauppa.

Toivomusbannerit

Nämä bannerit ovat osa peliä Gacha järjestelmä. Se tarkoittaa, että sinun täytyy luottaa onneen saadaksesi haluamasi hahmon. Paras banneri saada Bennett on kautta Hahmotapahtuman toivomus, jossa on tiettyjä merkkejä tietyn ajan. Seuraavaksi paras mahdollisuus saada se on kautta Ystävällisin terveisin asetapahtuma, jossa on myös 4 tähden hahmoja. Ja lopuksi voit tarkastella tiedostoa Vakiolista lippu. Tässä bannerissa sinun on käytettävä 10 toivetta saadaksesi 4 tähden tai korkeamman tuotteen.

Paimon kauppa

Täällä, sen sijaan, että riippuisit tuurista, voit vaihtaa omasi Mestariton glitter saadaksesi haluamasi hahmon. Bennettin tapauksessa tarvitset 34 Mestariton glitter saada se Paimon's Bargainsista. Kauppa päivittyy kuukausittain, joten pidä tätä hahmoa silmällä. Kun sinulla on tämä hahmo, voit lisätä hänet tiimiisi kautta Juhlajärjestelyt. Bennettin taidot mm Elemental Blast tehdä hänestä erinomainen sivuhahmo. Tämä on AoE-taito ja sitä voidaan käyttää:

  • Parantua tiimin jäsenet, joilla on alle 70 % HP.
  • Attack Buffs merkkejä, joiden HP yli 70 %
  • Poistaa ei-pyroelementaalidebuffit Veden hidastuminen

Siinä kaikki, kuinka saada Bennett Genshin Impactiin. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Bennettin paras rakennelmavieraile pian Genshin Impact -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up