Kuinka saada Blazer in Sons Of The Forest (sijainti)

Et ole vain sinä, monet pelaajat etsivät paikkaa löytääkseen Blazer-asun Sons of the Forestissa. Niille, jotka eivät tiedä, pelissä on erilaisia ​​asuja, joita voit käyttää lisätilastoihin. Niiden käyttö antaa sinulle tilastoja, kuten lämpöä, vedenpitävyyttä ja mukavuutta. Taktista takkia lukuun ottamatta kaikki eivät kuitenkaan ole oletuksena saatavilla. Ja tämä on sama tilanne Blazerin kanssa. Jos sinulla ei ole onnea jäljittää sitä, autamme sinua. Olemme merkinneet alle tämän mekon tarkan sijainnin, jotta voit säästää aikaa.

Mistä löytää Blazer Dress Sons of the Forestista

Lähdekuva: Map Genie Sons of the Forestista löydät Blazerin a hautapaikka täynnä puisia arkkuja ja luurankoja. Tämä paikka sijaitsee saaren luoteispuolella. Ymmärtääksesi paremmin, katso yllä mainittua karttaa ja olet hyvä lähtemään. Kun olet löytänyt kaivon, ota Blazer painamalla -painiketta JA ja lisää se kokoelmaasi. Se tarjoaa sinulle hyvän määrän lämpöä ja mukavuutta, mutta matalan vedeneristyksen.
Kuvatekstit: WoW Quests Jos sinulla on edelleen vaikeuksia löytää asua, katso lisäapua alla mainitusta videosta. Tämän bleiserin lisäksi pelissä on saatavilla monia asuja, joita voi käyttää tai lahjoittaa kumppanillesi. Tällaisten vaatteiden käyttäminen on kuitenkin hyödyllistä tilastotietojen saamiseksi, mutta se ei voi suojella sinua kuoren hyökkäykseltä. Mutta älä ole huolissasi vahingon tekemisestä, sinun tulee valmistaa panssaria pelissä. Jos et ole vielä luonut sitä, katso, miten saat sellaisen Luu panssari JA Tekninen panssari pelissä. Tämä tiivistää kaiken Blazer-puvun löytämisestä ja hankkimisesta Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, tarkista, miten pääset Puku JA Nahka takki pelissä. Älä myöskään unohda tarkistaa piilotettu tulosluettelo voit saada.

Table
  1. Mistä löytää Blazer Dress Sons of the Forestista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up