Kuinka saada Carian-vesileiman sijainti Elden Ringissä

Elden Ringissä on monia tehokkaita talismaaneja. Mutta mikään ei täsmää vastaa Carianin vesileimattua vaakunaa. Pystyy alentamaan tarkennuspisteiden (FP) kustannuksia. Talismaanit ovat erittäin tärkeitä pelissä, koska ne auttavat sinua parantamaan vahinkoasi, lisäämään puolustustasi tai jopa tallennuskapasiteettia. Toisaalta tilastot, kuten FP, ovat tärkeä näkökohta, kun jatkat edistymistä pelin läpi. Jos mietit, missä tämä talisman on, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä on Carianin vesileimatun harjan sijainti Elden Ringissä.

Kuinka saada Carian vesileimattu harja Elden Ringistä

Caria Filigreedin löytäminen ei ole niin helppoa. Sinun on suoritettava Blaiddin tehtävärivi saadaksesi sen. Hän on puolisusi ja kuuprinsessa Rannin uskollinen palvelija, joka lopulta auttaa sinua pääsemään perille Nokstella, ikuinen kaupunki. Löydät Blaiddin Mistwoodista, Limgraven itäpuolella. Kun olet noin Mistwood Rauniot, kuulet ulvovan äänen. Soitaksesi Blaiddille tarvitset tietyn tuotteen. Tätä varten sinun on tavattava Kauppias Kaali joka asuu Ellehin kirkossa Limgravessa. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, kysy häneltä raunioiden ulvomisesta. Se antaa sinulle uuden eleen, joka tunnetaan nimellä Sormi Kiire. Voit saada Carian Watermarked Crestin sijainnin Elden Ringissä vain Blaiddin kautta.

Suuntaa takaisin raunioille, missä näet Blaiddin kyydissä tornissa. Käytä elettä saadaksesi sen näkyviin edessäsi. Hän kertoo sinulle, että hän jahtaa nimettyä petturia Darriwil. Hän ei ole muuta kuin a Koira Ritari sijaitsee Limgravessa, Forlone Koira Evergol. Sinun tulee matkustaa uhrisillalle ja kiivetä rinnettä ylös Agheel Neula.

Carianin vesileimallisen vaakunan sijainti

Kun voitat Darriwilin, voit olla jälleen vuorovaikutuksessa Braiddin kanssa. Tällä kertaa hän antaa sinulle 2 x 2 Darksmithing Stones. Hän kertoo myös tapaavan sepän Liurnian Carian kartanossa. Sinun on myös kerrottava sepälle, että Braidd lähetti sinut. Löydät tarkan sijainnin alla merkityltä:

Kun pääset kartanoon, löydät Sota Konsultti Iji Lost Gracen sivustolla. Keskusteltuasi hänen kanssaan voit ostaa Carian Filigreed Crestin hintaan 5000 Riimut. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Carian filigraaniharjan sijainnista Elden Ringissä. Lisää tämänkaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja löydät meidän Elden sormus Relow Game -osiossa.

Table
  1. Kuinka saada Carian vesileimattu harja Elden Ringistä
    1. Carianin vesileimallisen vaakunan sijainti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up