Kuinka saada Carillong laulaviin hirviöihini (Magical Sanctum)

Monet My Singing Monsters -pelaajat ihmettelevät, kuinka he voivat kasvattaa Carillongia Magical Sanctumin saarella. Syy tähän kysymykseen on se, että se on erityinen hirviö. Et voi korottaa sitä normaalisti, vain pelin sisäisen tapahtuman aikana. Joten näin voit saada Carillongin My Singing Monstersissa (MSM) lisääntymällä Magical Sanctumin saarella.

Kuinka kasvattaa Carillongia Magical Sanctumissa laulussa My Singing Monsters

Kuvan luotto: Bay Yolal YouTubessa
Sinun täytyy kasvattaa Mushaboom Roarickin kanssa Magical Sanctumin saarella saadaksesi Carillongin. Carillong ilmestyy Crescendo Moonin aikana. Vaikka tämän tapahtuman päivämäärät muuttuvat joka vuosi Kuun uudenvuoden mukaan. Tänä vuonna se alkaa 18. tammikuuta ja päättyy 30. tammikuuta.
Tämä on kausiluonteinen hirviö, joten et voi kasvattaa sitä milloin tahansa. Vaikka tähän ehtoon on poikkeus, jos kasvatat sen Seasonal Shantyssa. Mutta tässä on mitä sinun on tehtävä saadaksesi se Magical Sanctumissa:

 • Mene Magic Island Sanctumiin.
 • Ole vuorovaikutuksessa kasvatuslaitoksen kanssa.
 • Valitse ensin Mushaboom ja sitten Roarick. Järjestyksellä ei ole väliä, joten jos et pysty korottamaan Carillongia ensimmäisellä kerralla, voit yrittää vaihtaa ne.
 • Normaalisti jalostukseen kuluu 19 tuntia ja 30 minuuttia ennen kuin voit tarkistaa, minkä hirviön olet kasvattanut.
 • Odota ajan kulumista tai nopeuttaa prosessia kuluttamalla timantteja.
 • Kun aika on kulunut, peli näyttää sinulle kasvattamasi hirviön ja jos olet onnekas, se on Carillong.
 • Vinkkejä Carillongin nostamiseen helposti

  • Valon soihtuja toivottaen: Nämä lisäävät todennäköisyyttäsi saada Carillong, kun kasvatat yllä olevia hirviöitä. Mitä enemmän soihtuja sytytät, sitä parempi.
  • Nosta Monster Parentsin tasoa: Sinun on oltava vähintään tasolla 4 ennen kuin ne voivat syntyä. Mitä korkeampi tämä taso, sitä paremmat mahdollisuutesi saada haluttu hirviö. Tässä tapauksessa Carillon.

  Tämä kattaa tämän oppaan Carillongin kasvattamisesta Magical Sanctumissa My Singing Monstersissa. Suosittelen tutustumaan myös oppaaseemme kuinka nopeasti taso nousee saadaksesi lisää apua tähän peliin.

  Table
  1. Kuinka kasvattaa Carillongia Magical Sanctumissa laulussa My Singing Monsters
   1. Vinkkejä Carillongin nostamiseen helposti

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up