Kuinka saada Damascus Camo Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa

Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa on lukuisia naamiointia, jotka voidaan avata tai ostaa. Jos olet pelannut MW2:n esiosaa tai muita aikaisempia nimikkeitä, saatat olla tuttu Damascus Camon kanssa. Vaikka niitä ei voi avata tai ostaa Warzone 2:ssa ja MW2:ssa, useiden pelaajien on havaittu käyttävän tätä naamiota. Tämä on saanut suurimman osan COD-yhteisöstä kyseenalaistamaan, onko mahdollista avata tai ostaa tämä klassinen naamio. Joten tutustu oppaaseemme Damascus Camon hankkimiseksi Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Table
  1. Kuinka saada Modern Warfare 2 ja Warzone 2 Damascus Camo
    1. Miksi joillakin pelaajilla on Damascus Camo?

Kuinka saada Modern Warfare 2 ja Warzone 2 Damascus Camo

Valitettavasti Damascus Camoa ei voi ostaa tai avata MW2:ssa ja Warzone 2:ssa juuri nyt. Joten sinun täytyy odottaa vuotoa Damascus Forge 2 Tracer Pack -paketti julkaistaan ​​COD-kaupoissa. Mukaan Damascus Camo vuotaavoit käyttää tätä naamiota asepiirroksiin, jotka sisältävät Chimera ja P890. Siksi se ei välttämättä ole universaali naamio, jota voidaan käyttää muihin aseisiin.

Kuitenkin ensimmäinen Damascus Forge -paketti on elävä ja ostettavissa 1500 pistettä COD. Voit käyttää Damascus Camoa Castov 545 ja X13 automaatti Aseet. Se noudattaa samaa aaltoilevaa kuviota kuin Damaskoksen paja. Mutta se eroaa vain alkuperäisestä värimaailmastaan.

Miksi joillakin pelaajilla on Damascus Camo?

Ainoa uskottava vastaus tähän kysymykseen on hakkerit Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa. Näillä hakkeripelaajilla on omat tapansa avata lukitus julkaisemattomia nippuja ja hankkeita. Hakkerit olisivat avannut Damaskoksen naamioinnin erilaisten hakkerointi- tai lukituksen avaustyökalujen ja taktiikoiden avulla.
Kärsivällisyys on kuitenkin tärkeintä. Joten suosittelemme odottamaan jonkin aikaa ennen kuin hankit virallisen Damascus Forge 2 Tracer Pack -paketin. Päivitämme varmasti tämän artikkelin tapoilla avata tai ostaa OG Damascus Camo, kun se julkaistaan. Ellei Infinity Ward päätä toimia päinvastoin ja jättää paketin hyllylle kokonaan.
Tässä on kyse Damascus-naamon hankkimisesta Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa parhaiden alavaseiden luettelo, kuinka kirjoittaa, kuinka avata lokasuojaja enemmän COD MW2 ja Warzone 2.0 -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up